≫ 

Paklena svađa Kije i Slobe! Kristina urlala, gađala Radanovića, Luna u strahu sve gledala, reagovalo i obezbeđenje! (VIDEO)

- Reci mi sve u lice šta misliš! Reci mi istinu zašto si se oženio! Kad si prestao da me voliš?! Samo mi to reci! - vikala je Kija na Slobu

  • 91
Printskin: TV Pink

Velika svađa između Kije i Slobe nastala je zbog Kijinog i Luninog sinoćnog razgovora, a cela situacija još je napetija otkako je Veliki šef pustio pesmu koju je Kristina želela.

Nakon što nije želela da razgovara sa Lunom i Slobom nakon što je Đoganijeva došla kod nje da je zove na razgovor, Kija je došla kod Slobe u fabriku dok je on trenirao. Odmah je nastala svađa.

- Za to šta si joj pričao, što meni nisi rekao sve što je ona meni ispričala?! - rekla je Kija i kada je videla da je Sloba nastavio sa vežabanjem izašla je napolje. Međutim, za nekoliko minuta se vratila...

- Zašto si takav kreten, zašto?! - vikala je po povratku.

Kija posle svađe sa Slobom lupala na kapiju i vrištala da je puste kući, Radanović pokušao da je smiri, ona ga gurnula pa ščepala za lice! (VIDEO)

To je tvoja drugarica! Sloba rekao Luni da odmah zove Kiju da pričaju sa njom, ona otišla do Kristine, a njena reakcija napravila još veći haos! (VIDEO)

- Što nisi htela da pričamo nas troje?! - pitao je Sloba.

- Šta ja imam da pričamo nas troje, treba ti i ja da pričamo! Nemam ja šta s njom da pričam! Ti meni treba da kažeš neke stvari, a ne da mi ona govori to!

- Možeš da manipulišeš devojkom od 20 godina, sa mnom ne možeš da manipulišeš! - urlao je besan Sloba.

Kija i Sloba se svađaju, Printskrin: TV Pink

Plašim se da ne završim kao Kija! Luna ronila suze u Rajskom vrtu, priznala da sumnja u Slobu, da se zaletela i da ništa neće biti kako je želela! (VIDEO)

- Ona je meni rekla sve iskreno šta se desilo, ono što mi ti nikada ne govoriš! Ja ne mogu da verujem da si ti zaista mislio da ja ovo sve foliram, ti to stvarno misliš! - vikala je Kija i rekla kako nije znala da mu je bilo teško kada je došla u Zadrugu.

- Rekao si joj da te nisam volela! Pričale smo o tvom odnosu ovde sada, a ne o detaljima našeg braka! - nastavila je u suzama.

- Ti si bolesna! Ti toliko lažeš da mene boli koliko lažeš! - rekao je Sloba.

- Jesi li me voleo kad si me oženio?! - pitala je Kija i bila uporna u tome da joj odgovori.

Kija vrišti na Slobu u želji za odgovorima, Printskrin: TV Pink

Kija tražila da joj puste njenu i Slobinu pesmu, on se probudio čim je čuo početak, ona ga sve vreme tražila pogledom! (VIDEO)

- Naravno da jesam! Nisam znao da postoji bolje, onda sam video da postoji bolje, da me neko ceni! - rekao je Sloba objašnjavajući, a Kija je plakala.

- Reci mi sve u lice šta misliš! Reci mi istinu zašto si se oženio! Kad si prestao da me voliš?! Samo mi to reci! - govorila je.

- Davno! - rekao je Sloba, a Kija je nastavljala da vrišti na njega.

Luna posmatra svađu Kije i Slobe, Printskrin: TV Pink

Potom je došla Luna...

- Us*ala sam se, je*em vam mater - prokomentarisala je Luna, a kada je imala nameru da ih ostavi same, Sloba joj nije dozvolio.

- Je l' ti rekla da me voli i dalje? - pitao je Sloba Lunu.

- Rekla sam! - priznala je Kija.

Luna uplašena gleda svađu Kije i Slobe, Printskrin: TV Pink

Na kraju, svađa se nastavila pred zadrugarima i obezbeđenjem u dvorištu.

- Ti si glumica! Za sve glumiš! - vikao je Sloba.

- Za šta glumim? - pitala je Kija.

- SVE! - rekao je Radanović.

- Ako ti je tako lakše da zapiš! - odbrusila je Kija i gađala Slobu onim što je imala u rukama, okrenula se i otišla, a onda počela da plače daleko od svih.

Pogledajte svađu:

VIDEO: Svi nervni slomovi u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktor Savić

    24. april 2018 | 21:51

    Slobo brate, beži od ove prokletinje. Kako si mogao da provedeš bilo koje jvreme sa njom. Ona je zlo odžene. Traži poštovanje a nikog ne poštuje. Nikada niko sa njom neće biti. Ona je lujka. Slobo, drži lunu čvrsto zaruku. Onaje žena tvogživota. Do pobede.Ništa ti jnjoj ne duguješ i ni za šta nisi kriv, jer je ona tebe verala i u vezi i u tom falš braku od 5 meseci. Bežibrate, koliko te noge nose.Nju nikou Zrenjaninu ne voli, sem par drugarica njene majke i babe... Beži brateeeeeee!

  • Rakun

    24. april 2018 | 22:24

    Au,koji napor od zene.Neces se ti devojko vise udati,a boga mi ne znam ni ko ce decu s tobom praviti i odgajati.Koja histerija,kakvo ludilo.UZAS

  • :)

    24. april 2018 | 21:24

    "Places kad ne mozes da postignes ono sto zelis i kad shvatis da si izgubila ono sto nisi znala da cenis" Bravo Slobo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA