≫ 

Gagi Đogani se oglasio povodom zbližavanja Kije i Slobe, dve osobe optužio za njihovu bliskost, pa brže-bolje izbrisao objavu! (FOTO)

Otac Lune Đogani na Instagramu je objavio poruku koja se odnosi na dramatičnu situaciju u Zadruzi, ali ju je kroz nekoliko minuta uklonio

  • 92

Nakon što je Slobodan Radanović čitav prethodni dan proveo sa svojom suprugom Kijom Kockar, pošto im je saopšteno da joj je preminuo otac, na Instagramu se oglasio Gagi Đogani.

Otac Lune Đogani objavio je poruku koja se odnosi na situaciju koju je prethodnog dana i noći pratila cela Srbija, pošto je Sloba rekao Luni da treba da naprave pauzu u vezi, a sa svojom zakonitom suprugom Kijom je sve bliži.

Gagi je, očigledno ljut, putem Instagrama za bliskost Kije i Slobe optužio ni manje ni više nego Kijinu majku Nadicu, te Kijinu kumu Vanju!

Najpotresnija scena: Kija jedva govorila, Sloba plakao kao kiša pored nje, tešio je i mazio po glavi (FOTO) (VIDEO)

Najemotivnijih 5 sekundi: Sloba prvi put poljubio Kiju otkad je prevario (FOTO)

Printskrin: TV Pink

Gagi je napisao kako je dobio "pouzdanu informaciju" da su njih dve Slobu izmanipulisale prilikom susreta, kada su Kiju izveli iz Zadruge da joj saošte da joj je tata preminuo, nakon čega je za njom krenuo i Sloba.

Koja je život prevara... Sloba izbezumljen šetao po dvorištu, a onda se sakrio u ćošak i grcao u suzama! (VIDEO)

Međutim, Gagi je kroz nekoliko minuta objavu i uklonio sa svog profila, a evo kako je to izgledalo:

Printskrin: Instagram

VIDEO: A ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZS

    30. april 2018 | 11:03

    Ich bre Gagi, od zlobe, mrznje i nemoci neznate vise ni gde ste posli, ni gde ste dosli i za sve su vam drugi krivi. Kriva je tvoja cerka i vi roditelji, koji je niste dobro vaspitali i bili los primer. Umesto sto nasrcete na druge ljude, ocitaj bukvicu tvom deristu kad izadje iz zadruge.

  • smokvica

    30. april 2018 | 11:53

    Gagi mucenik, mislio je da ga Sloba izgdrzava pevanjem, posto mu je u farmi Molos Bojanic rekao da samo moze na stadionima da prodaje semenke! Bravo za Slobiin potez i naravno da ce se vratiti svojoj zeni, sta ce mu balavica koja nema hleba da jede!

  • f

    30. april 2018 | 11:13

    koja sramota a jos je i nepismen

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA