≫ 

Zbog ovoga joj je pozlilo! Kija tražila od Slobe da prizna da li voli nju ili Lunu, kad je čula odgovor razbijala sve po sobi, uletelo obezbeđenje! (VIDEO) (FOTO)

Evo šta se sve izdešavalo pre nego što je Kiji ukazana lekarska pomoć

Kija plače u pabu, Printskrin: TV Pink

Kija Kockar trenutno se nalazi u privatnoj klinici nakon što joj je ukazana lekarska pomoć jer joj je pozlilo, a tome je prethodio njen razgovor sa Slobom. 

Kija i Sloba razgovarali su u pabu, a Kristina je nakon svega želela konačno da sazna da li će Sloba ostati sa Lunom, ili će biti sa njom. Njihov odnos se tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, nakon što je Kija saznala da joj je preminuo tata, promenio i sve je ukazivalo na to da će se njih dvoje pomiriti.

Drži se Lune, kloni Kije! Sloba imao tajni poziv, promenio ponašanje prema Kristini nakon što se čuo sa roditeljima!

Međutim, onda je usledio tajni poziv... Sloba se čuo sa roditeljima, i prema mišljenju mnogih zbog toga promenio ponašanje prema Kiji.

- Vrlo je jednostavno pitanje. Da li voliš Lunu ili Kiju? - pitala je Kija.

Kija i Sloba razgovaraju, Printskrin: TV Pink

- Zašto mora sad u ovom trenutku da se priča o ovome? Ne može ovaj ozbiljan razgovor da sačeka da izađemo?! - unervozio se Sloba.

- 31. maja? 1. juna? Ja ovo nisam zaslužila. Ja sam tvoja žena, ja nisam tvoja ljubavnica. Vidim šta radiš i čula sam šta si njoj rekao. Koju igru igraš? - rekla je Kija, a kada je dobila odgovor od Slobe da voli Lunu, aplaudirala je Radanoviću.

Kija izašla iz Zadruge, pozlilo joj!

- Svaka čast - promrmljala je, a nakon toga ju je Sloba pitao da li je ikada nazvala njegovu majku ku*vom, kao što je čuo od jedne osobe.

Kija je zatim otišla na kapiju, a kada joj nisu dali da izađe, vratila se u pab i počela da lomi i razbija stvari, zbog čega je stiglo obezbeđenje. 

Kija razbija po sobi, Printskrin: TV Pink
Obezbeđenje drži Kiju, Printskrin: TV Pink

Pogledajte ozbiljan razgovor Kije i Slobe, posle čega je Kiji pozlilo:

Trenutak kada je razbijala sve po sobi:

"Sačuvaj Bože!" Marija Šerifović šokirana Kijom Kockar:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bes

    1. maj 2018 | 02:33

    Objavljujte komentare u kojima se niko ne vredja!!!Gde ce im svima dusa i Djogajima,Bukvama i Radanovicima.Kako spavate,kako mozete,gde je razum?Ovo kao da je neka magija,kao da su svi poludeli,ne ponasa se niko razumno.Uzivaju u tudjoj nesreci.Ovih dvoje u Zadruzi takodje,ona histerise sto muz otisao kod zene jer joj je otac umro.Ma ko normalan podrzava ovu bolest.?Pa,hajde zaljubila se jos da se oprosti,sve sta je kasnije uradila je horor,toliko zla.Kiji umro otac ,pozlilo joj,a ona srecna jer se onaj vratio u krevet kod nje.Ma nije do vaspitanja,rodis se tako.Kako god tr neko vaspitao valda ono ljudsko treba da se probudi onda kada je ocigledno da je nesto pogresno.Pa kako neko moze histerisati jer nije u centru paznje kad je neko umro,a jos neko na korak do teskog nervnog sloma,kao sto Kija obih dana.Devojko pa kako mislis dalje u zivotu sa ovom svescu,necu upotrebiti grublje reci.

  • Zemun No.1

    1. maj 2018 | 12:06

    Htela je da ga vrati, na sazaljenje, pa da ga šutne javno, kao sto je on nju. Prozreo je njenu nameru i ne zeli da se vrati na ono što nije valjalo. A i ko bi ? Samo glup.

  • Čika Jova

    1. maj 2018 | 06:27

    Neverovatno, dok joj mrtav otac leži u neku mrtvačnicu ona sedi u zadruzi, razmišlja o rijalitiju, kako da vrati izgubljenog muža, glumi, razbija, po šesti put pada u nesvest, samo je zaboravila da poveaća. Stvarno, neverovatno! Neki igrači su zbog manjih porodičnih problema napuštali rijaliti, pa kad reše problem, vrate se. Ovo dete ne mogu da razumem?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA