Zašto pričaš da me voliš, a i dalje si sa njom? Otkriven tajni razgovor Kije i Slobe pred nastup na Zadrugoviziji!

Dok su mislili da ih kamera na snima i niko ne čuje, Kija i Sloba su se raspričali u bekstejdžu

  • 14
Foto: Marko Jovanović

Kristina Kockar i njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović nastupali su prethodne noći zajedno na Zadrugoviziji 3 i tada su osvojili sve simpatije kako publike, tako i žirija, pa su pokupili tri od četiri nagrade.

Iako Sloba pred kamerama u Beloj kući tvrdi da je zaljubljen u svoju devojku Lunu Đogani i da ne gaji emocije prema Kristini, ono što se dogodilo tik pred njihov nastup na takmičenju govori suprotno.

Kija pred zoru otkrila šta se desilo između nje i Slobe pred izlazak na binu, a onda je spomenula hitan razvod! (VIDEO)

Foto: Marko Jovanović

Naime, ono što gledaoci ne znaju, a dogodilo se u bekstejdžu, jeste da je Kija upitala Radanovića zašto joj priča da je voli, kada svi vide i znaju da je i dalje sa blogerkom, uprkos tome što su navodno raskinuli i razdvojili krevete.

Foto: Marko Jovanović

Kada ga je drugi put to isto pitala on joj je rekao da "ne zna šta oseća", a ona mu poručila da želi da se razvede od njega.

- Dok su mislili da ih kamera na snima, Kija i Sloba su se raspričali u bekstejdžu, pred sam nastup. Ona ga je pitala zašto joj priča da je voli, a sa druge strane trči kod Lune i domunđava se sa njom - počeo je izvor priču za Pink.rs.

Foto: Marko Jovanović

- Tada je on počeo da joj objašnjava da ne zna gde se nalazi od svega što ga je snašlo, na šta mu je Kija, iznervirana njegovim pravdanjem, samo rekla da hoće da se razvede od njega. Tu je on pobesneo i moguće da je i zbog toga bio tako neraspoložen tokom nastupa - ispričao je izvor blizak produckiji, koji je čuo razgovor supružnika.

Kako kamere nisu snimile ni momenat kada on njoj govori da je voli, pretpotstavlja se da se sve to odigralo dok su njih dvoje putovali na sahranu njenog oca prošlog četvrtka.

Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Luna šapuće Kiji koja pesma je podseća na Veljka Ražnatovića

VIDEO: Luna mazi Slobu po intimnim delovima

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA