Svi u šoku! Mina otkrila kako ju je Đekson mazio ispod pokrivača, a ovakvu Andrijaninu reakciju niko nije očekivao! (VIDEO)

- Ja sam se ušunjala u krevet, zagrlila sam ga, posle nekoliko minuta počeli smo da se mazimo - ispričala je Mina detalje akcije sa Đeksonom koje se on ne seća

  • 2
Mina, Đekson i Andrijana, Foto: TV Pink

Mina Vrbaški na sve načine pokušava da razdvoji Nemanju Đerića Đeksona i Andrijanu Radonjić, a sinoć je, osim pto je pred svima priznala da je i dalje zaljubljena u Đeksona, rešila da pred svim zadrugarima otkrije šta su njih dvoje radili dok su spavali zajedno u izolaciji. Bar prema njenoj priči.

Puna si mržnje! Sloba i Luna se raspravljali pred svima, ona mu odbrusila, a onda je Lepi Mića pomenuo Kiju i zapušio im usta! (FOTO)

- Nemanja veoma dobro zna o čemu smo nas dvoje razgovarali.. Da li mogu još jednom da ga zagrlim, da li mogu da budem bliska sa njim, jer sam ja ipak sa njim provela najduži period, od najlepšeg do najgoreg trenutka. On vrlo dobro zna... Ja sam se ušunjala u krevet, zagrlila sam ga, posle nekoliko minuta počeli smo da se mazimo - ispričala je do detalja Mina šta su radili pod jorganom pozivajući se na snimak na kojem se sve vidi.

Mina Vrbaški, Printskrin: Youtube

- Ja nisam bio svestan kad se ona ušunjala, ali sigurno bih bio svestan da me je hvatala, zadovoljavala, sigurno bih se probudio. Nemam razlog da lažem, Andrijana i ja smo tada raskinuli, ne bi bio problem da joj kažem da me zagrli. Ali nisam to rekao... Ja sam rekao da se ne ložim na tebe, prestani da mi praviš ovde smicalice - rekao je Đekson bivšoj devojci.

Nemanja Đerić Đekson, Printskrin: Youtube

Ne mogu da te ne maltretiram i da ne idem za tobom. Sviđaš mi se, šta je tu problem? - otvoreno je rekla Mina, dok je Đerić govorio da on ne oseća ništa prema njoj i da voli drugu devojku.

Nakon ovoga i Andrijana je prokomentarisala celu situaciju.

Meni je Mina rekla da kada budem videla snimak da ću se smejati.  Ja kad se zaljubim, ja ne otupim, nego mi se prag tolerancije završi. Nisam glupa... Biću tolerantna što se ove situacije tiče, a kad se pojavi snimak, onda ću reagovati - dala je Andrijana komentar na sve ovo.

Pogledajte šta je Mina rekla o akciji sa Đeksonom i kako su na ovo reagovali on i Andrijana:

VIDEO: Luna i Sloba u krevetu pričaju o nameštanju u Zadrugoviziji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bl@

    11. maj 2018 | 03:34

    Jadna i luda. Stvarno ne vidim na koji nacin bi se ona mogla vratiti na pravi put i imati bilo kakvu normalnu buducnost!

  • Mario

    11. maj 2018 | 17:38

    Mislio sam da je ova Andrijana pametnija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA