≫ 

Bila sam spremna sve da oprostim, da bude kao pre... Kija otvorila dušu, rekla o Slobi sve što ranije nije izgovorila, a pomenula i Lunu! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar izgovorila je sve što joj je bilo na duši vezano za njenog još uvek zakonitog supruga Slobodana Radanovića

  • 42

Sanja, Ana Korać i Kija Kockar pričale su o Kristininim osećanjima, posle čega je ona otvorila dušu govoreći kako je bila spremna sve da oprosti Slobi, sve dok nije videla njegov snimak iz kupatila sa Lunom Đogani.

- Razmišljam koliko mi se život promenio, sve sam delila s njim... Sve ono što sam zamišljala do ovog snimka od 3 minuta, i da mogu da pređem preko svega i da dam tu drugu šansu, i da sve bude kao pre... I bila sam stvarno spremna sve da dam, da oprostim, evo sad vam kažem iskreno, i da više nikad ništa ne pominjemo... I onda se desilo ovo što se desilo. Toliko mi se zgadio, toliko sam se razočarala, osećam se kao onda na početku - pričala je Kija.

Zadrugarima pušten snimak na kojem su Luna i Sloba završili u WC-u, Đoganijeva pozelenela od muke, pa napustila sastanak! (VIDEO)

- Kao on meni ne veruje da ja njega volim... Kako ja njemu bilo šta da verujem? Ja sam čista pred sobom, mirna. Znam koliko sam htela da oprostim... Oprostila sam, ali nisam zaboravila - rekla je.

Kija priča sa Sanjom i Anom, Printskrin: TV Pink

- On se ponaša prema meni kao da sam ja njegova ljubavnica, a ne žena. Koliko to boli. Prevara je najmanji problem, da l' će on da je*e ili neće da je*e, to je najmanji problem! - rekla je Kija govoreći kako niko ne zna šta su sve oni imali i tvrdeći kako je samo trebalo "da je iskulira, a ne ponovo to da joj radi".

- Mnogo mi je teško što sam ovde sa njim, mnogo. Da ne pominjem kako mi je bilo svih ovih meseci dok sam gledala kako se oni je*u na pet metara od mene! Okrenem glavu na drugu stranu... Ja sam umirala, umirala sam! - izgovorila je.

Pogledajte snimak:

VIDEO: Od kokošinjca do tavana: Ovo su najveće seks akcije Lune i Slobe, a jedna će vas zgranuti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana

    2. jun 2018 | 11:58

    Ja ne razumem ovu ženu! Muž je javno prevario i ostavio i ona ušla u rijaliti da uživo gleda kako joj muž spava sa drugom. To može da uradi samo mazohista. I sada kao kuka što to gleda. Pa što si ulazila tu, gde ti je dostojanstvo? Užas! Meni njeno ponašanje nije normalno. Tako se ne ponaša normalna žena. Ukoliko je sve ovo dogovor izmađu Slobe i nje da bi uzeli lovu od pobede, onda je ovo još nenormalnije i bolesnije! Fuj u svakom slučaju!

  • Aleksa

    2. jun 2018 | 10:01

    A koliko njih zeli tebe pored sebe? Nije on tebe vredan ni malo! Lepa, sposobna, uspesna, zena koja zna da vodi kroz zivot...a Luna? Nista od toga! On je izgubio, a ne ti Kija! KIJA DO POBEDE NA SVIM FRONTOVIMA

  • Cica

    2. jun 2018 | 15:12

    Da ostavimo Lunu po strani. Ne opravdavam je. Kija koristi poslednje orizje. Iznosi lazi o Luni i njenoj oorodici. Niti je zvala Edita niti je iko ista izjavljivao protiv Slobe. Mozda je samo procitala zutu stampu. To jeste njen muz i neka radi sta hoce ali ako je Luna kurva i ljubavnica onda je i njena mama bila u istoj situaciji. Javno tajno prevara je prevara. To sto je ona rekla da je bila sa Andrijom nema veze. Mislim da ljubavi uopste nema nego sujete. Kija je mislila da ce lako sa Slobom i cekala. Kada je shvatila da je Sloba drugaciji potegla je sva sredstva. Jos nesto. Posto poto hoce da se pomire u rijalitiju jel kad izadju cela njegova familija nece dozvoliti. Da li cete vi sada govoriti lose o njegovoj majci i ocu to je vasa stvar ali oni mnogo vise znaju nego mi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA