≫ 

Sloba uporedio Kiju i Lunu, a posle njegovih reči nastao je haos u Zadruzi (VIDEO)

- Kristina je osoba koja da bi došla do cilja gazi preko svega, dok Luna to nije - rekao je Sloba

  • 32

Sloba Radanović dobio je pitanje od bivšeg zadrugara Nikole Arsića koje ima veze sa Kijom i Lunom.

- Zašto ne ostaviš i Lunu i Kiju i uživaš u životu? Očigledno je da te ne ispunjavaju ni jedna ni druga u potpunosti - pitao je Sloba Nikolu.

- Mislim da ja njima ne trebam u životu, tako se pokazalo. Kad izađem napolje rešiću probleme onako kako ja mislim da treba... Zato što su one mene već ostavile - rekao je Sloba

Voditeljka Rada Radenović je upitala Slobu da ispriča koje osobine treba da poseduje osoba koja bi njega u potpunosti ispunjavala. Radanović je zatim uporedio Kiju i Lunu.

- Obe imaju svoje kvalitete i mane. Posvećenost imaju obe, prodornost, snalažljivost ima Kija, iskrenija je Luna. Luna je naivna, njoj su dovoljne dve rečenice da promeni mišljenje o nekome, Kija je drugačija, gleda to dublje, iskusnija je. Luna je osoba koja je iskrena, ona je meni poverila neke stvari koje ne zna ni njena majka. Fizički, obe su prelepe. Kristina je samoživa, u pojedinim trenucima misli samo na sebe, što je kod Lune suprotno. Luna je osoba koja u startu ima poštovanja prema svima, Kija nema poštovanja prema drugima dok se to ne dokaže suprotno da treba da ih poštuje. Kristina je osoba koja da bi došla do cilja gazi preko svega, dok Luna to nije - rekao je Sloba.

Nakon njegovih reči došlo je do haosa. Kristina je ušla u raspravu sa njim. Umešale su se i Luna i Zorica, a kako je to izgledalo, pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tz

    3. jun 2018 | 22:09

    Sloba je rijesio da zapecati svoju pjevacku karijeru zauvijek. Ostace upamcen kao veliki lazov i prevrtljivac.

  • Jaca

    3. jun 2018 | 22:41

    Joj da si moj muz a predamnom to radis trglobiti na nos

  • Nada

    3. jun 2018 | 22:41

    Posle Zoricinih saveta, (a ona je to rekla samo zato sto zna otpor Slobine mame prema KIJI) , Sloba zauzeo novi stav. Istina je, da mu je majka toliko obicna da ne može da shvati NIKADA Kiju, i zato je ne voli, ali Sloba nije kao njegova mama, pa je jadnicak sada skroz u procepu napravo i pravi GRESKU za greskom.!!!! On je ipak trebao da ostanu sa Kijom i protiv njegove mame, jer se ona iovako već bila pomirila sa sinovljevim vencanjem. Ovako sam ako bude bez supruge KIJE, plasim se, da će skroz propasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA