≫ 

Jedna od najzgodnijih takmičarki napustila Zadrugu, a pre izlaska još je jednom pokazala seksi guzu! (FOTO)

Nakon četvrtog preseka, u samom finalu Zadruge ostalo je svega 12 takmičara

  • 18
Sanja Stanković, Printskrin: TV Pink

Još jedan takmičar napustio je Zadrugu, i to u četvrtom preseku u noći pred samo finale, tako da je sada već poznato 12 veličanstvenih finalista od kojih će jedan odneti glavnu nagradu i poneti titulu pobednika Zadruge 1. 

U četvrtom preseku Ognjen je podigao Saru, Sanju, Lepog Miću i Teodoru. Zadrugu je posle devet i po meseci, sa osmehom na licu, napustila Sanja Stanković.

Sanja Stanković, Printskrin: TV Pink

Radovala se što će još večeras videti Jovanu Tomić Matoru, koja je takođe izbačena u noći pred samo finale, a odmah nakon saznanja da izlazi presvukla se u garderoberu i još jednom počastila gledaoce seksi oblinama.

Sanja se presvlači pre izlaska iz Zadruge, Printskrin: TV Pink
Sanja još jednom pokazala seksi guzu, Printskrin: TV Pink
Kija pomaže Sanji da se presvuče, Printskrin: TV Pink

Podsetimo, ove večeri izbačeni su i Nemanja Đerić Đekson, Jovana Tomić Matora i Marko Miljković. U samoj završnici ostalo je 12 takmičara, a finalno veče Zadruge počinje u sredu, 20. juna, od 21 čas. 

VIDEO Luna priča kako je živela sa dečkom kada je imala 14 godina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica i Marina

    20. jun 2018 | 05:58

    Nemoral i preljuba nikako ne sme da pobedi.Glasajmo za Kristinu.Nije u redu što se sa jednog broja može glasati bezbroj puta.Tako da sa desetak brojeva ako se stalno glasa može pobediti zadrugar za kojeg se glasa sa njih.To nije prava slika.Treba ograničiti glasove sa jednog broja.

  • MARIJA I ANA

    20. jun 2018 | 06:00

    GLASAJMO ZA KRISTINU.JER ĆE U SUPROTNOM POBEDITI PREVARA I NEMORAL.

  • David

    20. jun 2018 | 04:50

    Nisam verovao da će Ana Korać tako daleko dogurati, do čak 12 najboljih! No dobro, treba uzeti u obzir da je Kijina najbolja drugarica u Zadruzi, a znajući koliku podršku Kija ima od strane naroda, mnogi Kijini fanovi ujedno pošalju po koji glas i za Anu... Kad je Ana ulazila u Zadrugu, pomislio sam da je neka napucana i umišljena starleta ala Tamara Đurić, no ispostavilo se da je skroz normalna, opuštena i spontana devojka. Ne znam i ne zanima me čime se bavi, ali je jako prijatna osoba za druženje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA