≫ 

Zorica pobesnela zbog optužbi da je navodno kriva što je Mirkova žena izgubila bebu, Gavrić posle svađe pokušao da pobegne iz Zadruge! (VIDEO)

Zorica Marković i Mirko Gavrić ponovo su se verbalno sukobili, a pevača je u bekstvu sprečilo obezbeđenje

  • 5

Nakon što se potegla priča da je Zorica Marković u jednom razgovoru sa Saškom Karan navodno uticala i na to da supruga Mirka Gavrića Dragana Rakčević izgubi bebu i nakon što ju je producent javno optužio za to, pevačica je prokomentarisala kako je to "smešno i jadno", posle čega je došlo do rasprave.

- Ceo grad priča o tome, cela Srbija. Ja sam samo Saški rekla da se to priča. Ja sam ovom čoveku poznanik, zašto bi to njega pogodilo? - rekla je između ostalog Zorica, a kasnije je došlo do prepirke i oko toga da li je Mirko homoseksualac, o čemu se već danima polemiše u Zadruzi.

"Ajde, p*deru, udari!" Skandal u 3 ujutru, Mirko jecao od plača, pa se zaleteo da bije Zoricu! (VIDEO)

Zorica Marković/ Printskrin: TV Pink

Gavrić je potom, u želji da donese dokaze koji govore suprotno, zahtevao da izađe iz Zadruge pa čak i da napusti rijaliti, međutim, nije mu bilo odobreno.

- Ja sam spreman i da platim kaznu od 50.000 eura i da napustim rijaliti, jer mi je cele ove priče više preko glave. Ovog trenutka sam spreman da izađem iz rijalitija, otvorite mi kapiju - rekao je Gavrić tvrdeći kako njegovo seksualno opredeljenje nikoga ne bi trebalo da zanima.

Zatim je otišao do Rajskog vrta tražeći neki skriveni prolaz kako bi napustio Zadrugu, a obezbeđenje ga je sprečilo u tome.

- Ok, neću da vam pravim probleme - rekao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zanimljivo

    23. septembar 2018 | 18:49

    rece covek da je skoro dve ili vise od dve decenije prisutan u muzickim vodama... vrhunac i dostignuca jednog skolovanog muzicara - nastupi sa grupom funky G... trudio se covek da u tim prepunim klubovima i tim vajnim duetima, skrene paznju na svoj muzicki talenat, al nekako nije islo, sve dok ga mangupi ne gurnuse u afere... i onda dodje u zadrugu da brani svoj ugled i cast :-) e, nije nego... sio mu ga djura... molim da se obavesti nemacka ambasada o ugrozenosti prava njihovog, nekim cudom, drzavljanina... ako nemacki sud ne reaguje, Mirko da se cera sa Zorkom do Strazbura...

  • Sandra

    23. septembar 2018 | 16:27

    Boze sacuvaj! Kakve gadne nebuloze ovaj covek prica! Verujem da se njegova zena postidela! Ja sam stvarno mislila da je ovaj Mirko malo pametniji!

  • Jeca

    23. septembar 2018 | 09:40

    Jel to onaj Mirko što je pretio van rijalitija? 😂 a sada bi da beži 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA