≫ 

"Volela bih da Kristijan uđe, ne možeš da se porediš sa njim!" Stanija i Vladimir se stravično posvađali zbog Golubovića! (VIDEO)

- Pos*rem se na sve koji su glasali za devojku koja je bila na ramenu oženjenog muškaraca ceo rijaliti - rekao je Vladimir Stanij

  • 14
Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, Foto: Telegraf

Rijaliti učesnici Stanija Dobrojević, Vladimir Tomović, Zorica Marković i Lepi Mića razgovarali su o rijalitiju "Farma", pa su detaljno komentarisali odnos Kristijana Golubovića i Stanije.

Golubović i Stanija privukli su veliku pažnju javnosti, a o njihovom prijateljstvu i dalje se priča. Dobrojevićeva je zadrugarima objasnila kakva je atmosfera vladala na "Farmi".

Stanija i Vladimir, Pritnskrin: TV Pink

- Mi smo bili Kristijan, Balerina (Jelena Milošević), Jasmina Medenica i ja kao ekipica. Medenica je bila zaljubljena u njega. Njih dve su ratovale, a ja sam bila druga, ali je Kristijan mozak operacije. Šta je on radio, svaka čast! Ne možeš da porediš priču Stanija i Kristijan i ovo! Nikada se nismo prepustili emocijama - objašnjavala je Stanija.

- Pa isto radiš! Znači da si sve glumila sa Kristijanom na Farmi? Isto si se ponašala ovako prema Kristijanu - rekla je Zorica.

"Pred Aleksandrom ću da k*ešem Staniju!" Čabarkapa pred ulazak u Zadrugu otkrio šokantnu tajnu o njemu i Dobrojevićevoj!

Zorica Marković, Pritnskrin: TV Pink

Pevačica je rekla Staniji da njena veza sa Tomovićem neće opstati ven rijalitija, jer su, kako ona smatra, njih dvoje potpuno različiti.

- Neka bude da sam glumila - rekla je rekla Stanija.

- Ovo je za mene sve novo! Pos*rem se na sve koji su glasali za devojku koja je bila na ramenu oženjenog muškaraca ceo rijaliti! Kako si to mogla kada čovek ima ženu i dete - Vladimir je bio oštar prema svojoj devojci.

Mića, Vladimir i Stanija, Pritnskrin: TV Pink

- Volela bih da Kristijan uđe i da ga vidite! On je šoumen! Vi ne možete da se poredite sa njim - zaključila je Stanija.

Šta su još zadrugari rekli o Kristijanu i Staniji pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JOS

    2. oktobar 2018 | 17:06

    pa i Luna je visila na ozenjenom muskarcu cjelu Z1.nista bolja nije od Stanije

  • S.A

    2. oktobar 2018 | 18:28

    Sve svetice a molarisu drugima.Muka mi vise od ovih postenih,a svi smo videli ko su i sta su.

  • Bane

    2. oktobar 2018 | 20:07

    On ulazi sigurno u decembru to je ZELJKOVA BOMBA DA POVECA REJTING jer je ovo dosadno treba neko ko ce napraviti veselu atmosferu i smeh a ne ovo rasulo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA