Veličina je bitna - evo kako da znate da li koristi pravi kondom

Kada je reč o kondomima, veličina je jako bitna

  • 8

Kondomi vam možda izgledaju kao da su univerzalnih dimenzija, ali nisu svi namenjeni svim veličinama penisa.

Tražili smo od Beograđana da nam pokažu kako se pravilno stavlja kondom i nisu nas razočarali (VIDEO)

Standardni kondomi odgovaraju većini muškaraca, ali postoje oni kojima ne odgovaraju sve veličine jer su njihovi penisi premali ili preveliki kada su u erekciji. Ako ne koristite odgovarajući kondom, može da dođe do spadanja ili pucanja kondoma što može da ugrozi poentu zaštite. Evo kako da budete sigurni da vaš partner koristi odgovarajući kondom.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kondom je širok za vaš penis

-Ako je kondom labavo stavljen oko penisa rizikujete da spadne tokom seksa što neće sprečiti da telesne tečnosti vašeg partnera ne prodru u vašu uretru, rekao je doktor Logan Levkov ekspert za seks i veze iz Njujorka.

Ovo možete da utvrdite tako što ćete samo pogledati kako stoji kondom na penisu. Kada stavljate kondom on treba da sklizne lepo niz penis i da prijanja uz njega. Ako kondom spada tokom odnosa ili u potpunosti spadne trebate da promenite veličinu kondoma.

Foto-ilustracija: Profimedia

Kondom koji je premali

-Ako je kondom tesan biće vam neudobno. To će dovesti do nelagodnog osećaja kod vašeg partnera i njemu će biti teže da održi erekciju i doživi orgazam, dodaje doktor Logan.


Da li je kondom tesan reći će vam sam osećaj koji imate kada ga stavite. Ako vas steže odmah recite i potražite širi kondom kako ne bi došlo do pucanja kondoma i neprijatnog osećaja tokom seksa. Ukoliko stavljate kondom partneru i jedva ga odmotavate, znajte da nešto nije ok.

Foto: flicker/meddygarnet

Idealna veličina kondoma

Kondomi koji su odgovarajući trebali bi da lepo skliznu niz penis i da ne pružaju neprijatan osećaj. Isprobajte nekoliko različitih proizvođača i veličina kako biste utvrdili koja vam najviše odgovara.

Umesto da se osećate isfrustrirano kada pogrešite, napravite od svega dobru zabavu i predigru, piše Womens healthmag. Pitajte vašeg partnera koju marku kondoma preferira i nabavite baš tu. Nemojte da se suzdržavate, jer to radite kako bi vaš seksualni život bio bolji.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA