≫ 

GIGS ILI BEJL? Bunjevčević stručno objasnio koji fudbaler je bolji, po njegovom mišljenju

Direktor FSS nema dilemu...

  • 3

Ako neko u fudbalskom savezu Srbije eventualno može da pomogne Slavoljubu Muslinu nekim savetima pred meč sa Velsom, onda je to svakako direktor Goran Bunjevčević.

Čovek koji je veliki deo karijere igrao na Ostrvu (Totenhem) vrlo dobro zna na šta su Velšani spremni, ali je tokom konferencije za medije u Staroj Pazovi ipak priznao da nema potrebe da se meša.

>>> Raport iz saveza pred Vels: Da imamo 55.000 loža na stadionu, sve karte bismo već prodali! (VIDEO)

>>> Kokeza: Najveća glupost koju sam čuo je da je Vučić vlasnik Zvezde

- Sigurno da gospodin Muslin i njegov stručni štab ne trebaju savetnike sa strane jer odlično rade svoj posao. Mi sa sttrane samo sufliramo ako nađemo neki zanimljiv detalj na internetu ili neku informaciju dobijemo sa Ostrva. Imamo dosta igrača koji igraju u Premijer ligi i oni najbolje znaju od koga će pretiti opasnost - jasan je bio Bunjevčević.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pitanje Telegrafa upućeno Bunjevčeviću bilo je i da li je za njega bolji igrač Geret Bejl ili Rajan Gigs. Svakako legende Velsa i njihovog fudbala, a Bunjevčević je protiv jednog i igrao u karijeri.

>>> Pakleni Prijović spreman za debi u dresu Srbije: Znam koliko ovaj meč znači državi (VIDEO)

- I Bejl i Gigs su imali tu nesreću da su bili u reprezentaciji koja godinama nije uspevala da napravi neki uspeh, s tim da je Bejl uspešniji od Gigsa jer je bio sa Velsom na prethodnom EP gde su ostvarili zapažen rezultat. Tako da mislim da je Bejl bolji igrač od Gigsa - ističe Bunjevčević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA