≫ 

Letele pare na sve strane pred borbu godine: Mejveder ispolivao Mekgregora dolarima, a onda je umalo nastala opšta tuča (VIDEO)

Posle Los Anđelesa i Toronta, dva borca su održala promociju borbe i u Njujorku, koja je dosad bila najinteresantnija

  • 3

Nastavlja se spektakl kada je u pitanju promocija borbe između Konora Mekgregora i Flojda Mejvedera, koja je zakazana za 26. avgust! Ovoga puta borci su posle Los Anđelesa i Torona posetili Njujork, gde je ponovo viđeno prepucavanje, ali i neverovatan potez američkog boksera, koji je prosuo gomilu novca na UFC zvezdu iz Irske.

>>>  Mejveder je uzeo irsku zastavu iz publike, a to mu nije trebalo: Mekgregor istog momenta ustaje i udara na bolnu tačku boksera (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug

Mekgregor je ovoga puta odlučio da dođe u najopuštenijem izdanju. Umesto odela, koja je nosio na prethodne dve promocije borbi, ovoga puta je došao bez majice, ogrnut skupocenom bundom, koji je kasnije i skinuo.

Mejveder je ponovo pokušao da isprovocira Irca, ali koji je bio opušten i povremeno je dobacivao bokseru dok ga je ovaj vređao. Mekgregor mu je u jednom momentu uzvratio i pokazivao mu je srednji prst i govorio mu da priđe i da mu ''popuši''.

Mejveder je uzvratio tako što je počeo da baca veliki broj novčanica na njega. Nastala je prava kiša zelenih novčanica koja je padala oko Mekgregora, koji je mirno stajao.

Ipak, to nije bilo tako u narednoj situaciji, kada se Mejvederov tim zaleteo ka njemu, odmah zatim su se i momci iz Mekgregorove ekipe zaleteli ka njima, pa je nastao opšti haos i umalo je došlo do grupne tuče na bini.

Pogledajte i kako je to izgledalo:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA