Klošaru, skupi mu*a i dođi: Srpski MMA borac isprozivao Hrvata! (VIDEO)

Marko Radaković proziva Ivicu Truščeka jer mu već dva puta otkazuje borbu

  • 4

MMA borac iz Pančeva, Marko Radaković, je u razgovoru za MMA Novosti izjavio kako se najaktivniji borac u regiji Ivica Teror Trušček uplašio dvoboja protiv njega pa je zato otkazao meč na MFC-u 6 u Budvi koji je na rasporedu 1. septembra.

>>>Određen datum održavanja prvog profesionalnog K1 i MMA turnira u Srbiji! (VIDEO)

“Teror” je slavio na priredbi “Road to Pancrase” koja je održana proteklog vikenda u Kninu, a kao nagradu za pobedu dobiće priliku da nastupa u Japanu na Pancrase promociji.

Upravo je zbog tog razloga otkazao dogovoren nastup u Budvi protiv Radakovića.

>>> Da li je Hrvat izveo najbrutalniji nokaut u 2013. godini? (GIF) (VIDEO)

- Da mi je neko rekao pre deset godina da ću ići u Japan, oterao bih ga u… Marko Radaković i Žarko Sekulić, oprostite momci, ali ne mogu onda u Budvu 1.9. - napisao je nakon 32. profesionalne pobede u karijeri Trušček.

Međutim, njegovo izvinjenje se nije dopalo Radakoviću pa je pokušao da ga isprovocira:

- Kao što to verojatno znate, veliki Ivica Terror Trušček mi je ponovno otkazao meč. Drugi put u mesec dana. Mogu reći da sam šokiran jer nisam čuo da je neko nekome otkazao dva puta meč u mesec dana.

- Prvo smo se trebali boriti 29. jula što je on otkazao zbog navodne povrede rebara, da bi nakon toga 4. avgusta radio meč protiv momka koji nije imao niti jedan meč pre njega.

- Znači protiv njega se mogao boriti i uspeo je da ga pobedi za minutu, a protiv mene ne. To je iskreno katastrofa, ali je pristao na 1. septembra što je donekle izgladilo stvar - rekao je Radaković u razgovoru za MMANovosti te je dodao:

Pogledajte borbu Marka Radakovića

- Onda nakon pobede protiv tog anonimnog momka izjavljuje kako je osigurao sebi kartu za Road to Pancrase u Japanu za koji verujem da ne zna niti datum i ponovo je otkazao meč.

- Ovo je jako neprofesionalno i to sam najmanje očekivao od njega – čovjeka koji ima 60 profesionalnih mečeva. Neću reći neke stvari i uzdržaću se od nekih izraza, ali mislim da se uplašio koliko god to glupo zvučalo. Ja ne vidim niti jedan drugi razlog za otkazivanje, pogotovo ne otkazivanje čovjeka koji je znao raditi po dva meča tedno.”

Radaković je zatim poručio da skupi muda

- Ponudićemo mu da se iskupi u oktobru na priredbi u Srbiji pa se nadam da će ispasti sportista, a ne klošar. Ja ovo ne bih napravio nikome pa makar bio svestan da ću sigurno izgubiti meč.

- Što se MFC-a i eventa prvog septemra tiče, ostaje mi samo nadati se da će se naći adekvatna zamena i da mi neće propasti čitav kamp od 12 nedelja po ovoj vrućini. Nadam se da će Ivica skupiti muda i da će odraditi kad tad ovaj meč - zaključio je Radaković.

(Telegraf.rs/MMA Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    8. avgust 2017 | 16:47

    Ivica Trušček se tebe boji, e moj momak, taj ne bira protivnike nikad, ima 62 borbe iza sebe, ukazala mu se prilika za Japan i normalno da će ići, da si neko ime pa ajd, al' ovako ... Nadam se vašem meču kad se vrati, Ivica ćete polomiti ...

  • Milos

    8. avgust 2017 | 19:59

    Bato moj. Moli boga da ne dodje do meča. Taj lik je zivotinja. Zeleli ili ne, ali hrvati znaju kako se to radi u ringu/kavezu. CroCop, Miočić, Roberto Soldić, ranije M. Parlov, Drviš itd.

  • Ja

    9. avgust 2017 | 12:49

    Ako pricamo realno ovaj nas ne moze da pridje Trusceku, mnogo je bolji i kompletniji borac Ivica tako da nema sanse ovaj popaljeni Radakovic, realno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA