Trenera Olimpijakosa pitali da objasni izjavu ''Kosovo je Albanija'': Imao je spreman odgovor na srpskom jeziku! (VIDEO)

Besnik Hasi, koji je rođen u Đakovici, odlično govori srpski jezik i to je pokazao i u Humskoj pred novinarima koji su mu postavili škakljivo pitanje

  • 33

Trener Olimpijakosa Besnik Hasi imao je konferenciju na stadionu Partizana, gde je pričao i na srpskom jeziku pred medijima iz Grčke i Srbije.

Pred kraj konferencije je dobio i škakljivo pitanje, da objasni svoj navodni lapsus da je na predstavljaju u Olimpijakosu rekao da je Kosovo Albanija. Takva vest se raširila u većini srpskih medijima, ali za to ne postoji video dokaz, a čak ni grčki mediji nisu pisali o tome.

>>> ZVEZDINE HIJENE ČUVAJU OLIMPIJAKOS: Grci odseli u kraju okorelih Delija, Grobari neće moći da im priđu

Hasi nije želeo da se upušta u polemiku o tome i prebacio je lopticu na teren onih koji su plaćeni za to.

- Ovde smo došli da pričamo samo o fudbalu, i tako će i ostati. O tome neka razmišljaju drugi ljudi, koji su plaćeni za to - rekao je trener Olimpijakosa, koji je inače rođen u Đakovici.

Nakon toga upitan je i šta misli o atmosferi koju će Grobari napraviti njegovoj ekipi, ali on priželjkuje pun stadion.

- Ako je pun stadion, za igrače je to bolje. Ako je bolja atmosfera, živiš za takve utakmice i bolje da bude pun stadion po mom mišljenju - zaključio je Hasi.

Pogledajte video i kako je on to sve izgovorio na srpskom jeziku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA