Samo je jedan fudbaler Partizana trenirao dan posle poraza protiv Olimpijakosa: Ostali dobili slobodno!

Individualno je u sredu vežbao Suma, a Ivica Iliev otkriva što je trebalo toliko dugo vremena Partizanu da ga dovede

  • 6
Foto: A. Nalbantjan

Trener Partizana Miroslav Đukić odlučio je da igračima da slobodan dan, nakon što su u utorak poraženi od Olimpijakosa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Đukić otkrio zašto nije ubacio Sumu i poručio: Ovakve utakmice jačaju moral! Nema predaje, mi smo Partizan!

Jedini koji je radio na terenu bio je Sejduba Suma.

- Suma je odradio individualni trening - rekao je "Žurnalu" sportski direktor crno-belih Ivica Iliev, koji ne krije da najskuplji plaćen igrač u istoriji kluba nije stigao spreman.

- Čak i da je Suma spreman, potrebno je vreme da se uigra sa saigračima. Ovo mi je kao "deža vi" sa Leonardom, odličan igrač, samo još da se pripremi. Ne verujem da komentarišemo kakav je posle svega 20 minuta sa Mačvom - istakao je Iliev, koji tvrdi da je Partizan mnogo ranije želeo da dovede Gvinejca.

- Zar stvarno mislite da ne bismo ranije doveli Sumu da smo mogli? Želeli smo ga još pre dva meseca. Taj koji se nije pitao hteo, nije naša greška. Provredio je zadnju ložu, u Slovanu su pokušavali da osposobe, ali... - rekao je Ivica Iliev.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA