Hoće li Matić završiti karijeru u Junajtedu?

Srpski as smatra da će dugo ostati na Old Trafordu

  • 0

Fudbaler Mančester junajteda Nemanja Matić rekao je za sajt kluba da su ga novi saigrači dobro prihvatili i da je zadovoljan što je ekipa dobro počela sezonu u Premijer ligi.

Matić je ovog leta iz Čelsija prešao u Junajted za 40 miliona funti i sjajno je igrao protiv Vest Hema (4:0) u prvom kolu Premijer lige.

>>> Pred vama je savršen momenat kada Matić driblinzima uništava ČETVORICU igrača Vest Hema! (VIDEO)

>>> MATIĆ JE NOVI ŠEF OLD TRAFORDA: Alan Širer nahvalio Srbina kao niko do sada!

- Zahvalan sam momcima koji su me prihvatili od prvog dana, osećam njihovu podršku. Zahvaljujući njima se dobro osećam, mislim da ću dugo biti ovde. Pomogli su mi i srećan sam što sam mogao da im uzvratim i da učestvujem u pobedi - rekao je Matić za klupsku televiziju.

Foto: Tanjug/AP

Govoreći o utakmici sa Vest Hemom, srpski reprezentativac rekao je da je osećao pritisak nastupa za velik klub kakav je Mančester junajted.

- Igrali smo dobro i mislim da su i naši navijači uživali. Dobro je početi prvenstvo sa sva tri boda, sezona je duga, ali moramo da sakupljamo bodove. Sjajno je igrati na Old Trafordu, kada nosiš dres Junajteda osećaš neku vrstu pritiska pošto je to veliki klub, ali zbog toga smo ovde. Znamo da je velika odgovornost igrati za Mančester junajted, srećan sam što smo dobro počeli i nadam se da ćemo tako nastaviti. Siguran sam da ova ekipa može da uradi mnogo dobrih stvari.

Junajted će narednu utakmicu igrati u subotu, na gostovanju protiv Svonsija, u drugom kolu Premijer lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA