MATIĆ JE NOVI ŠEF OLD TRAFORDA: Alan Širer nahvalio Srbina kao niko do sada!

Srpski reprezentativac oduševio je Alana Širera na debiju u Premijer ligi u dresu Crvenih đavola

  • 3

Legendarni engleski napadač Alan Širer, dao je stručni komentar za BBC povodom 1. kola Premijer lige u kome je izneo mnogo pohvala na račun srpskog reprezentativca Nemanju Matića, koji je potpuno izdominirao u dresu Mančester junajteda na svom debiju.

Crveni đavoli su na otvaranju sezone na Old Trafordu deklasirali Vest Hem sa 4:0 i od starta istakli kandidaturu za titulu, a poseban pečat igri Junajteda dao je Matić, koji je i proglašen za igrača utakmice.

>>> Pred vama je savršen momenat kada Matić driblinzima uništava ČETVORICU igrača Vest Hema! (VIDEO)

- To je najbrže kretanje lopte koje sam dugo video od Junajteda, sa mnogo energije i želje u timu, posebno u poslednjih pola sata. Junajted je oštro grabio napred i igrao baš onako kako sam očekivao da će igrati i zbog čega sam prognozirao da će osvojiti Premijer ligu ove sezone - rekao je Širer.

Foto: Tanjug/AP

Širer smatra da je Matić potpuno zasluženo proglašen igračem utakmice, a pecnuo je i Čelsi koji se odrekao Srbina i istakao je da im je on mnogo falio u porazu od Barnlija u 1. kolu.

>>> IT'S MATIĆ, YOU KNOW! Junajtedovi navijači smislili pesmu za Srbina, i potkačili Čelsi! (VIDEO)

- Nemanja Matić je potpuno zasluženo dobio priznanje za igrača utakmice, jer je ''šefovao'' na terenu od početka do kraja u svom debiju na Old Trafordu sa novim timom. Bio je neverovatan tamo. Niko drugi nije mogao da dobije to priznanje osim njega, bio je briljantan.

- To je bila upravo ona kompletna igra na sredini terena koja je falila Čelsiju u porazu od Barnlija u subotu, neko ko je bio u stanju da stavi pečat na utakmicu svojim autoritetom. Bio je agresivan kada je trebalo, startovao je, ali je njegov protok lopte bio vrhunski. Birao je jednostavna rešenja kada je morao, ali je igrao i ambicioznije pasove kada je trenutak bio pravi - naglasio je Širer.

Foto: Guliver/Michael Regan/Getty Images

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA