RASULO U VOJVODINI: Izvršitelji došli po autobus i rekvizite iz teretane?!

Veliki problemi u Novom Sadu zbog neisplaćenih dugovanja

  • 4
Stadion Karađorđe, FK Vojvodina Foto: Telegraf

Fudbalski klub Vojvodina trenutno se nalazi u veoma neprijatnoj situaciji. Najblaže rečeno.

Posle ostavke predsednika nadzornog odbora Dragolava Vukovića, klub se suočava sa novim problemima.

Novi potresi u Vojvodini: Ostavka glavnog čoveka posle sukoba sa navijačima

Naime, zbog duga od 80 hiljada evra, izvršitelji su, prema navodinma Dnevnika, oduzeli klupski autobus kao i rekvizite iz klupske teretane. Takav scenario najavljivao je upravo Dragoslav Vuković, sada već bivši funkcioner kluba.

-Zbog brojnih neplaćenih računa, sva imovina kluba je popisana, malo - malo pa dolaze izvršitelji. Vojvodini niko ništa ne daje, za razliku od Partizana i Zvezde. Pogledajte koliko novca Zvezda godišnje dobije od države. A Vojvodina je došla u takvu situaciju da strepimo da li će nam uzeti klupski autobus. Naime, nije plaćena popravka krova autobusa, ti koji su ga popravljali su tužili klub i dobili spor – rekao je bivši finansijer Vojvodine za Dnevnik.

NAJLUĐI PRELAZNI ROK U VOJVODINI: 20 igrača otišlo, 20 došlo, stigli Korejac, Brazilac, Tunišanin, Hrvat...

Međutim, iz tabora crveno belih stižu drugačije informacije.

- Nije tačno da je Vojvodini oduzet klupski autobus, kojim već danas mlađe kategorije idu na gostovanje u Šid, a prvi tim potom uveče putuje na gostovanje Čukaričkom u prijateljskoj utakmici - izjavio je portparol kluba Marko Subotin za portal Mondo.

U međuvremenu, predsednik Skupštine Milan Davidov je najavio zasedanje najvišeg klupskog tela Skupštine za petak 8. septembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    2. septembar 2017 | 13:25

    Jeste uvek su Vam krivi Zvezda, Partizan i Beigrad.Alo mozgovi sto ne saopštite odakle nastade 7 miliona duga , da Vam možda večiti nisu ispraznili kasicu prasicu ?!

  • Taba.

    2. septembar 2017 | 13:46

    Steta sto nemamo vise jacih klubova bolji rezultati bi bili u Evropi.Bez da se bilo ko krivi dok ne bude privatizacije nista od fudbala.Ali da bi se doslo do toga mora i standard u Srbiji da bude bolji..jer bez publike koja nema para za ulaznice nema ni privatizacije...daleko smo mi od toga i ozdravljenja fudbala..nazalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA