I drugi Srbin koji igra za Austriju oduševio izjavom: Dragović nekoliko puta ponovio da se nada pobedi Orlova u Beogradu (VIDEO)

Aleksandar Dragović veruje u Orlove i nada se njihovom trijumfu u ponedeljak od 20.45 protiv Gruzije

  • 6

Osim Marka Arnautovića, Austrija u svojim redovima ima još jednog Srbina - Aleksandra Dragovića, koji je bio stub odbrane domaće ekipe u Beču u pobedi od 3:2 nad Orlovima.

>>> Svi ovde što stojite, znate da ja volim Srbiju! Emocije kuljale iz Arnautovića, a onda je poručio: Ajde da sa Marakane odemo na SP! (VIDEO)

Posle meča je i on poput Arnautovića poručio da se nada da će Srbija obezbediti plasman na Mundijal i da će pobediti Gruziju na Marakani.

- Ja se nadam da će u Beograd da pobede. Iskreno, mi smo ovde bili bolja ekipa i zaslužili smo da pobedimo, ali opet, nadam se da će u ponedeljak da pobedite.

Da li te brine igra Srbije na ovom meču pred duel protiv Gruzije?

- Ne, Srbija je jača. Nije ovo pravo lice Srbije koje je pokazala. Imali su pritisak, a mi ne. Imaće i sada, ali nadam se da će sada da pokažu drugo lice - poručio je Aleksandar Dragović.

Daljinac

(Izveštač Telegrafa iz Beča - Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    6. oktobar 2017 | 23:57

    Bravo decko. Bili ste 100 puta bolja ekipa.

  • казанџија

    7. oktobar 2017 | 00:23

    Наши су били сека персе вечерас

  • P.P.

    7. oktobar 2017 | 07:30

    Ovakvim pristupom nogometu se nemože nikuda,žalosno je to što prave od gotovine veresiju i bacaju u sjenu one dobre rezultate do sada.Srbijanski mentalitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA