Oglasio se i Kokeza, posle informacije da Muslin neće biti selektor: Očekujem da sednemo za sto i razgovaramo...

Prvi čovek Saveza donekle je bio zagonetan kada je u pitanju Muslinov status

  • 56
Fudbalska reprezentacija Srbije, Slaviša Kokeza i Slavoljub Muslin Foto: Marko Todorović

Slavoljub Muslin je i dalje selektor fudbalske reprezentacije Srbije, ali pitanje je hoće li iskusti stručnjak voditi Orlove na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Kao što je Telegraf i najavio, Muslin se nalazi pred smenom i na njegovo mesto bi trebalo da dođe Dragan Stojković Piksi.

>>> MUSLIN GUBI PODRŠKU! Nerealno je velika razlika, dve trećine žele Piksija na Mundijalu

Zvanične potvrde, naravno, još nema, a povodom ove teme oglasio se i prvi čovek FSS Slaviša Kokeza.

Foto: Marko Todorović

- Uz dužno poštovanje, mediji i novinari nisu ti koji će smenjivati i postavljati selektora. Postoji inistitucija u okviru FSS koja se bavi svojim poslom i oko toga mogu da odlučuju samo ljudi i organi iz naše kuće fudbala. Sve priče o tome da se neko sa nekim dogovorio da se menja ili ne menja selektor, jesu novinarske spekulacije - rekao je Kokeza za Sportski žurnal, a potom dodao:

- Ono što mogu da kažem to je da posle velikog uspeha koji smo uspeli da ostvarimo plasmanom na SP u Rusiju, za šta apsolutnu zaslugu imaju selektor Muslin i njegov stručni štab, ali pod brojem jedan igrači reprezentacije. Selektor je otišao na put van zemlje kao i sportski direktor Bunjevčević i između nas nije bilo nikakvih razgovora o tome kako i na koji način ćemo se pripremati a naredne prijateljske utakmice, odnosno za Svetsko prvenstvo. Očekujem da u toku sledeće nedelje, kada se selektor i Bunjevčević vrate, sednemo za sto i razgovaramo na različite teme. Da vidimo kakva su razmišljanja selektora i sportskog direktora i da vidimo u kom obliku i na koji način ćemo nastaviti da funkcionišemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šomi

    20. oktobar 2017 | 08:55

    Jako loše mišljenje imam o Stojkoviću kao čoveku. Uz to, smeniti trenera koji je izborio plasman je krajnje nepošteno.

  • Sir Oliver

    20. oktobar 2017 | 10:36

    S.Muslin je preuzeo reprezentaciju kad je nas fudbal disao na aparatima,postavio sistem,stvorio atmosferu i napravio rezultat.E sad,uz rezultat dolazi veliki novac.Pojavljuje se time D.S.Piksija kao bolji izbor za selektora na SP.Kakve to rezultate doticni ima pa bi bio bolji selektor?Nikakve naravno.Piksi je u toj prici zbog novca koji bi se delio sa ostalim mafijasima u FSS.U normalnim zemljama S.Muslin bi dobio novi dugorocni ugovor zbog rezultata koji je napravio.

  • Krkubulju

    20. oktobar 2017 | 16:17

    Kad vidim ovog pastira u odelu kako koluta ocima shvatim svu zabludu srrpskog fudbala u sekundi!Kokezu je bez i malo sale nemoguce videti na odgovornijem mestu od fizickog radnika koji kopa rovove.Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA