≫ 

Jojić pomogao Zvezdi da dođe do drugog mesta!

Nemački predstavnik u pravom trenutku zabeležio prvi trijumf u Ligi Evrope

  • 4

Fudbaleri Kelna upisali su prvu pobedu u grupi H Lige Evrope pobedivši na"Rajnenergija" stadionu BATE Borisov rezultatom 5:2. Rezultat iz Kelna tako ide na ruku i Crvenoj zvezdi koja se iz Londona vraća sa osvojenim bodom iz meča sa Arsenalom.

Preokreti i pregršt golova obeležili su utakmicu u Nemačkoj gde je i srpski fudbaler Miloš Jojić u finišu postigao pogodak za svoj tim.

Uzbudljivo je bilo na stadionu Kelna gde je "palo" ukupno sedam golova. Bili su igrači domaće ekipe bolji na terenu i konkretniji u završnici.

Simon Coler je u 16. minutu pobegao odbrani BATE-a, iskoristio odličan pas Osdžana i savladao Šerbitskog. Ipak, na pauzu između dva poluvremena igrači beloruskog tima su otišli zadovoljniji.

Martin Meissner

Najpre je srpski igrač Nemanja Milunović izjednačio rezultat u 31. minutu, da bi Signevič efektnim golom četiri minuta kasnije doneo prednost gostima.

Međutim, to je bilo sve što su igrači BATE Borisova uradili. U nastavku utakmice, Keln je jurišao ka golu protivnika, stvarao šanse i za razliku od mnogih mečeva ove sezone, postizao golove.

Fenomenalnim prijemom i udarcem sa ivice šesnaesterca, Juja Osako je najavio preokret.

Deset minuta kasnije, Girasi je iz slobodnog udarca doveo Keln u novo vođstvo, a Osako svojim drugim golom doneo "jarčevima" sigurnu prednost.

Tačku na "i" stavio je Miloš Jojić u nadoknadi vremena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA