Vujadin Savić grmeo iz kopa i vređao Partizan: Grobari će posebno poludeti zbog jedne pesme koju im je pevao! (VIDEO)

Fudbaler Zvezde bio je na košarkaškom derbiju u kopu Delija i pevao je svaku navijačku pesmu,

  • 52

Kop Delija na večitom derbiju bio je bogatiji za Vujadina Savića, koji je bio u društvu jednog od vođe Severa iz grupe ''Brigate'', čiju pripadnost ističe i sam fudbaler Crvene zvezde.

>>> Mali navijač Partizana je najveći hit derbija: Ribao je Semjuelsa što ne pozdravlja Grobare, a onda smo snimili neverovatnu scenu! (VIDEO)

>>> Švajnštajgerov otac nije mogao da veruje kada je čuo Grobare pred početak derbija: Kolutao je očima u čudu i snimao grmljavinu! (VIDEO)

Savić je pokazao da je Delija od glave do pete, pošto je znao svaku navijačku pesmu, a pevao je bukvalno sve što i ostali navijači. Nije se libio ni što je na repertoaru bilo i pesama protiv Partizana i Grobara, u kojima su se oni vređali.

- ''Zašto ćutite pi*ke grobarske?'' ''Njega je**mo, njega ka**mo, neka pu** sad ku**c Partizan'' - orilo se iz grla Vujadina Savića, koji je čak zapevao i kontra pesmu na vređanje žene Nebojše Čovića.

- Čović Vesna je** vas ko besna - bila je verzija navijača Zvezde, koju je pevao i sam Savić, što će posebno da iznervira navijače Partizana.

Pogledajte sve njegove reakcije:

Daljinac

(D. U./J. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ја и нико мој

    7. novembar 2017 | 15:57

    Шта је фрајери? Певао са хиљаде нас. На утакмици. То је нормално. Никад никог није вређао. Боли вас што тако честита породица дише за Звезду. А јел узео микрофон ко онај папак на свадби па вређа. Ништа ново од медија.

  • Okakacuka

    7. novembar 2017 | 13:51

    Kralj i na terenu i na tribinama

  • Samo za tebe

    7. novembar 2017 | 13:56

    BRAAAAAAT!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA