≫ 

Najkontroverzniji sudija ponovo pogurao Zvezdu: Drugi put daje ovakav crveni karton, napravio je i najveću grešku u istoriji derbija (VIDEO)

Srđan Obradović ponovo u centru pažnje zbog odluka na utakmici Borca iz Čačka i Crvene zvezde Kontroverzni sudija ponovo na delu: Opet dao sumnjiv crvene kartone Zvezdinim protivnicima, igrači napuštali teren zbog njega, napravio najveću grešku u istoriji derbija! (VIDEO)

  • 47

Glavni arbitar utakmice Borac - Zvezda u osmini finala Kupa Srbije, Srđan Obradović, ponovo će izazvati buru u srpskom fudbalu. Naime, na samom početku utakmice njegov pomoćnik nije signalizirao ofsajd u kome je bio Luka Ilić pre asistencije za gol, da bi potom u 12. minutu isključio igrača Borca zbog verbalnog duela.

Nije jasno šta je štoper Čačana Kostić rekao glavnom arbitru, ali je neobično da je on izvadio crveni karton i direktno ga je isključio iz igre već na startu utakmice.

Ovakva situacija da na Zvezdinoj utakmici zbog verbalnog duela isključuje igrača nije novost za Srđana Obradovića, jer je isto uradio i na utakmici Zvezda - Vojvodina, kada je na identičan način dodelio crveni karton kapitenu Lala Nikoli Antiću, koji je tada uplakan napustio teren.

Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović

Na toj istoj utakmici je imao još jednu kontroverznu odluku kada je sudio penal nad Boaćijem u završnici meča, koji je pomogao Zvezdi da pobedi, a to je izazvalo lavinu nezadovoljstva u Humskoj.

Nisu to bile jedine kontroverzne odluke arbitra koji se na derbiju našao i na paroli Grobara kada je označen kao ''Zvezdin sudija''.

Foto: Marko Todorović

Upravo on je stajao iza gola na 153. večitom derbiju, kada nije signalizirao da je lopta izašla u gol-aut pre nego što je Ruiz vratio loptu do Kange za Zvezdin pogodak.

Nakon toga usledile su nove sumnjive odluke na Zvezdinim utakmicama, ali čak i na mečevima omladinaca.

Nedavno je njegova odluka izazvala još jedan skandal u Superligi, kada su fudbaleri Mladosti napustili teren nakon jednog sumnjivog penala koji je svirao za Bačku.

Pogledajte i kako je sada isključio igrača Borca:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Чачак

    15. novembar 2017 | 18:09

    Док се оваквим "судијама" не буде трајно забранило да суде, неће бити регуларног првенства. Овде нема говора о незнању или превиду, већ чиста намера.

  • Jovan

    15. novembar 2017 | 21:25

    Doktore sazovi novinare i izdaj saopštenje.

  • Lazar.M

    15. novembar 2017 | 18:19

    Zalosno je sta radi FSS sa nasim fudbalom zbog jednog kluba koji toliko guraju da i klincima prvog razreda je smesno i medjusobno komentarisu zvezda je najjaca njoj sudije uvek daju pobedu. Zalosno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA