Spartak iz Subotice brutalno isprozivao komentatora Arene: Iritantno je kako navija za Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Subotičani reagovali na Tviteru posle komentarisanja završnice utakmice u Humskoj na Areni

  • 57

Spartak iz Subotice je uspeo da osvoji bod u Humskoj i to potpuno zasluženo dobrom igrom, bez respekta prema šampionu koji je svega nekoliko dana ranije obezbedio evropsko proleće.

Od starta su Subotičani igrali otvoreno, stvarali šanse i na kraju uspeli da otkinu bod crno-belima, čime su omogućili Zvezdi da odmakne na tabeli na 6 bodova večitom rivalu.

U samom finišu meča viđena je tenzija među igračima, a umalo je došlo i do tuče među igračima, kada se Saša Ilić zakačio sa Ivanovićem.

Tada je i komentator Arena Sporta prokomentarisao da bi Ivanović trebalo da pokaže poštovanje prema legendi, a to je posebno iziritiralo urednike zvaničnog Tviter profila Spartaka.

Oni su istakli da je degutantno kako komentator otvoreno navija za crno-bele tako što pominje da je Spartak dao gol posle greške odbrane Partizana, zatim su istakli i kako komentariše suđenje i koliko je ostalo vremena za napad Partizana, a posebno kako je prokomentarisao sukob Ilića i fudbalera Subotičana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delije

    26. novembar 2017 | 19:55

    Frustracije malog grobara .

  • Despot

    26. novembar 2017 | 19:55

    Para usi koliko covek navija za Partizan i koliko ne postuje nijednog protivnika Partizana. Sramota za takvu instituciju Arenu sport da ima takvog komentatora,trebalo bi ga kazniti nekoliko utakmica ne vodjenja prenosa. Ali ipak nam se svima nama srce namesti kad na kraju utakmice Partizan ne pobedi,bas zbog ovog nerealnog komentatora.

  • Box

    26. novembar 2017 | 19:54

    Legenda je nervozna rodjena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA