Tek sada navijači Napolija neće moći očima da ga vide: Iguain ugasio Vezuv, Juve šampionski kroz Napulj! (VIDEO)

Argentinac jedini strelac u derbiju Serije A

  • 2

Gonzalo Iguain je ponovo podsetio navijače Napolija kakvog su asa imali, pa izgubili, igrača koji im je ponovo dao povod da ga mrze jače nego što su do sada.

>>> Italijani se na dan žreba teše Serijom A: Roma razbucala Spal (VIDEO)

Argentinac je bio jedini strelac u derbiju 15. kola Serije A u Napulju, gde je Juve potrvdio šampionski pedigre i otišao kući sa tri boda u džepu, ujedno naneo prvi poraz ekipi Mauricija Sarija ove sezone.

Napoli - Juventus 0:1!

Šampionska trka sada se opasno zahuktava, Napoli je i dalje lider, ali sada samo sa bodom više od "Stare Dame", Inter ima dva boda manjka, a Roma, koja je savladala Spal takođe u petak, vreba odmah iza vodećeg trija sa četiri boda manje od Napolitanaca.

Dobijamo, izgleda, najneizvesniji šampionat Italije poslednjih godina.

Juventus je profitirao podno Vezuva zahvaljujući sjajnom početku meča kada je dominirao i materijalizovao terensku inicijativu preko igrača koga očima ne mogu da vide u Napulju.

Bila je to savršena kombinacija i dodavanje Dibale ka sunarodniku, koji je smireno kako to samo on zna, iskontrolisao loptu i poslao je iza leđa Reine.

U nastavku, Napoli je krenuo da pojačava ritam, ređala su se uzbuđenja pred golom Bufona, ali je izostala realizacija, pa je mreža legende gostiju ostala netaknuta: što zbog njegovih intervencija, mada više zbog loših rešenja i nespretnih završnica igrača domaćeg tima, na veliko razočaranje navijača na San Paolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    2. decembar 2017 | 00:14

    Игуаин Везув, а др угасио државни пројекат. Ни пепео не остаде. Не верујем да ће се препознати.

  • Matija Tadić

    1. decembar 2017 | 23:58

    Mrzim ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA