Protumačeni krici Ilieva koji su parali Humsku: Zvezda(n) će da crkne! (VIDEO)

Ostaje nejasno da li je poruka upućena Zvezdi ili njenom sportskom direktoru

  • 66

Sezona 2017/18 ispostalja se kao istorijska za srpski klupski fudbal, jer su po prvi put u istoriji i Zvezda i Partizan obezbedili evropsko proleće. Večiti rivali su već saznali i imena protivnika u narednoj rundi. Crveno-beli će igrati protiv CSKA iz Moskve, a Partizan protiv Viktorije Plzenj.

>>> OŽEGOVIĆ: Možete samo da zamislite kako ću da proslavim ako dam gol Zvezdi u derbiju!

>>> Iliev pecnuo Pešića dok je primao nagradu: Rekao mu je da nema aplauza, odgovor je oduševio Delije (VIDEO)

Burno je bilo na relaciji večitih rivala tokom jesenjeg dela prvenstva, bilo je ratova saopštenjima, teških reči, a konačni obračun zakazan je za 13. decembar, kada će biti odigran 156. Večiti derbi.

Ipak, ono što malo smiruje tenzije jeste to što su se i Zvezda i Partizan plasirali u nokaut fazu Lige Evrope. Partizan je to uradio kolo pre kraja, a Zvezda je morala protiv Kelna da strahuje do poslednjeg kola.

Kada je Partizan i definitivno osigurao evropsko proleće, pobedom protiv Jang Bojsa, u Humskoj se burno slavilo, a to dokazuje i snimak iz lože sa Partizanove klupske televizije.

Baš u tim trenucima je na vrhuncu bio rat staopštenjima sa Zvezdom, pa su pojedini čelnici Partizana iskoristili veliki uspeh i da pecnu ''komšije''.

Ivica Iliev je bio u posebnom navijačkom zanosu. Do sada je bilo nejasno šta je tačno izgovorio gotovo kroz krik, a sada je poznato i da je to bilo ''Zvezda će crći'' ili Zvezdan će crći''.

Na vama je da procenite na osnovu snimka:

Pogledajte i originalni snimak gde je čitavo slavlje:

Ako tumačimo izjave Ilieva, koji je uvek isticao da poštuje Zvezdu kao klub i rivala, ali nikada nije imao lepo mišljenje o Terziću, može se reći i da je ova poruka ipak bila usmerena ka generalnom direktoru Zvezde.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    12. decembar 2017 | 12:30

    Sto puta cu reci.... Iliev kompleksas!

  • Profesor

    12. decembar 2017 | 12:12

    I zauvek ce biti,samo komšija mali...

  • Жика Живац

    12. decembar 2017 | 13:39

    Kad neko ima titilu evropskog i svetskog prvaka u svojim vitrinama,a neko Sumu i Solomona kao najveci uspeh...dodje do ovakvog ishoda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA