Filip Đuričić o transferu u Zvezdu: Pričao sam sa Mrkelom...

Tačno je, kontakt je uspostavljen! Zvezda želi da vrati svoje ''odbeglo dete'' i bivšeg reprezentativca Srbije, koji u januaru napušta Sampdoriju bez obeštećenja

  • 22

Kako je završena uspešna polusezona Zvezde, tako su počele priče o prelaznom roku na Marakani. Sve je podgrejao Zvezdan Terzić, koji je najavio 3-4 pojačanja i to domaće povratnike i istakao da će Zvezda na proleće biti još jača.

Jedno od imena koje se pominje kao povratnik u redove Zvezde jeste i Filip Đuričić, koji nikako da vrati karijeru na pravi kolosek.

>>> TRI TOP POJAČANJA ZA TITULU I NAPAD NA LŠ: Da li će tim Zvezde ovako izgledati na proleće?

Bivši reprezentativac Srbije, koji je dete Zvezde, koju je napustio još sa 16 godina, u vreme kada klub nije previše vodio računa o svojim mladim igračima, sada ima probleme u Sampdoriji, gde slabo igra i kako sam kaže u razgovoru za Žurnal, napustiće je u januaru.

- Nisam toliko blizu Zvezde kao što se piše. Pričao sam pre više od nedelju dana sa Mitrom Mrkelom, sportskim direktorom crveno-belih. Ne isključujem nijednu opciju kada je u pitanju nastavak moje karijere, pa ni povratak u Beograd. Izvesno je da ću da napustim Sampdoriju u januaru - rekao je Đuričić, koji očekuje da napusti Sampdoriju bez obeštećenja.

- Zbog toga sam interesantan mnogim klubovima, tako i Zvezdi. Svako ima svoju računicu, imam i ja kombinacije za koje se nadam da će da se ostvare - zaključio je Đuričić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El Paso

    21. decembar 2017 | 00:34

    Posle ovakve izjave ja ga ne bih ni pokusao da dovedem.

  • tika

    21. decembar 2017 | 09:00

    Auuuu pa kao da je ronaldo! Putuj ti sine negde drugo! Vidim bas si napravio karijeru! U zvezdi se igra srcem i dusom!

  • DA

    21. decembar 2017 | 07:12

    Ovaj je svoje odigrao i u glavi su mu samo iznosi.Još tezga,dve i u bespuća zaborava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA