≫ 

Ode Kanga! Zvezda prodala Gabonca

Sparta je bila uporna i dobila je ponajboljeg igrača crveno-belih

  • 40
FK Crvena zvezda - FK Krasnodar, Gelor Kanga Foto: A. Nalbantjan

Praška Sparta je dobro zapamtila Gelora Kangu letos. Onaj koji ih je eliminisao sada je njihov - Zvezda je prodala Gabonca češkom klubu za milion evra!

>>> Kanga eskivirao Spartu zbog Monpeljea: Zvezda ostaje kratkih rukava

Prema navodima Mozzartsporta, dve strane su postigle dogovor u vezi sa transferom veznog igrača koji će u nastavku karijere nositi dres Sparte, a crveno-beli će na prodaji igrača kome na leto ističe ugovor inkasirati solidan novac.

Kanga pakuje kofere u Antaliji gde je na pipremama sa Beograđanima, i sprema se za novu avanturu, a navijačima Zvezde ostaje da ga pamte po sjajnim potezima i golovima koji su direktno uticali da se klub iz Ljutice Bogdana probije u grupnu fazu Lige Evrope.

Ipak, i ovu onformaciju bi trebalo uzeti uz dozu rezerve, jer je Gabonac već odustajao od ponude praškog kluba zbog nedovoljno dobrih ličnih uslova.

Podsetite se najspektakularnijeg Kanginog trenutka u dresu Zvezde - gola protiv Krasnodara u revanšu plej-ofa za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA