≫ 

Vučić ponizio Partizan u Humskoj iz nepostojećeg penala: Stojković u neverici, ne pamti ovako nešto (VIDEO)

Poslednji put mu je ovo verovatno uradio Antonio Kasano dok je Stojković još branio za Zvezdu, ali tada nije uspeo da ga savlada

  • 25

Fudbaleri Zemuna poveli su u Humskoj sa bele tačke u 70. minutu, nakon što je Nemanja Vučić majstorski izveo kazneni udarac, koji je dosuđen iako kontakt u kaznenom prostoru nije postojao, jer je fudbaler Zemuna simulirao.

Vučić je hrabro odlučio da izvede "panjenku", pa je Stojković ostao zatečen na golu. Pokušao je da se vrati, ali je već bio na "krivoj nozi" i pogodak je bio neminovan.

Sam čin izvođenja Panjenke ima za cilj i da se da gol, ali donekle i da se ponizi protivnik i njegov golman. Uvek je to i rizik, jer može i da se osramoti, ako ga golman pročita, što ovoga puta nije bio slučaj.

Ipak, mora se reći da je utisak da je Vučić simulirao kada je pao u kaznenom prostoru, i da je Dejan Santrač napravio veliku grešku, koja će ga verovatno koštati i susprenzije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA