≫ 

Gde su igrači Javora dok protivnik izvodi penal? Nova skandalozna situacija u srpskom fudbalu (VIDEO)

Momenat koji budi sumnju...

  • 56

Radnički Niš je pobedio u Ivanjici 3:1, zadržao treće mesto iza "večitih", a ispred Čukaričkog, međutim trijumf "Reala sa Nišave" izaziva sumnju zbog detalja koji se dogodio pre nego što je napadač gostiju Milan Pavkov postigao svoj drugi gol, i drugi za Nišlije iz penala.

>>> Revolucionaran korak FSS: Zvezda i Partizan kažnjeni oduzimanjem bodova, Mijailović i Vučelić po tri meseca zabrane!

Pavkov je oba puta bio siguran sa "kreča", ali se kod drugog jedanaesterca dogodila situacija koja navodi na pomisao da domaći igrači i nisu bili previše zainteresovani da se bore za bodove: naime, nijedan igrač Javora nije bio ni blizu kaznenog prostora kao što je, naravno, uobičajeno kada protivnik izvodi najstrožu kaznu.

Da je Pavkov kojim slučajem promašio, ne bi bilo igrača Javora da eventualno pritrče i pomognu da se odbrani mreža, međutim igrači domaćeg tima su izgleda bili toliko ubeđeni u finišerske sposobnosti prvog strelca Nišlija da su pomislili kako nema potrebe da markiraju fudbalere Radničkog.

Umesto toga, posmatrali su penal sa bezbedne udaljenosti, pozicionirani bliže centru nego kaznenom...

Pogledajte i sami situaciju koju do sada nismo imali prilike da vidimo u Superligi - sporan momenat je na 03:15 minutu snimka.

Možda je još važno reći vezano za ovaj meč da je koeficijent na pobedu Radničkog u Ivanjici "preko noći" oboren sa 2.05 dan pred utakmicu, na 1.20 na nekoliko sati pred početak duela.

Teorija zavere?

Ok, pogledajte onda i prekršaj koji je prethodio drugom penalu Nišlija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoro i prijatelji

    9. mart 2018 | 10:16

    Gde je sad onaj i njegov sef da pricaju o intezitetima.Sve sad rade da bi na kraju rekli prvenstvo neregularno.Msle tako ce ostetiti Zvezdu a pomoci vecitom drzavnom projektu

  • Petar

    9. mart 2018 | 09:11

    Za ovu namestaljku je znala cela Srbija. Nije se moglo uplatiti u kladionici, vec od ponedeljka kvota pala na 1.35. Dokle vise i cemu ovo vodi???

  • Laki

    9. mart 2018 | 10:02

    Ja juče pisao, ali nećete da objavite... 5 utakmica je bilo namešteno u sredu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA