≫ 

Problemi za Đukića: Partizan bez trojice bitnih igrača protiv Čukaričkog!

Crno-beli neće moći da računaju na Sumu, Tošića i Ostojića

  • 15

Trener fudbalera Partizana Miroslav Ðukić izjavio je, uoči gostovanja Čukaričkom u derbiju 27. kola Superlige Srbije, da očekuje pravu evropsku utakmicu protiv ekipe koja je u jesenjem delu sezone uzela bod crno-belima.

- Biće teška utakmica, ali bitna su tri boda u igri na veoma teškom terenu. Očekujem intezivnu, čvrstu i pravu evropsku utakmicu. Imali smo dosta problema u prvoj utakmici jer su se postavili visoko i nisu nam dozvolili da igramo - izjavio je Ðukić na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan Teleoptik.

>>> Lalatović: Ne mrzim Partizan, kako da mrzim ljude koji su spavali u mojoj kući!

Trener Partizana je rekao da za sutrašnju utakmicu na Banovom brdu neće moći da računa na najskupljeg igrača Sejdubu Sumu i iskusne prvotimce Bojana Ostojića i Zorana Tošića.

Crno-beli će kao i u utakmici protiv Rada naspram sebe imati nekoliko svojih bivših igrača, a prema Ðukićevim rečima, očekuje se da kao i ostali protivnici izađu motivisano protiv Partizana, ali da bez obzira na konstantan pritisak on želi uvek pobede.

- Svi igrači žele da se dokazu protiv Partizana i to je normalno da izađu motivisani protiv nas. Svaku utakmicu idemo na pobedu, moja obaveza je da Partizan pobeđuje, a ostalo ne zavisi od mene. Ceo život sam živeo pod pritiskom, želim da pobedim, kao i protivnik i nikad nisam ulazio olako i opušteno u utakmice - rekao je Ðukić.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog u 27. kolu Super lige igra se u nedleju od 15 časova na Banovom brdu.

POGLEDAJTE I VIDEO KONFERENCIJE PRED MEČ PARTIZANA I RADA KADA JE ĐUKIĆ 156 PUTA REKAO ''ZNAČI''

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA