≫ 

Partizan neće da igra finale Kupa u Surdulici zbog rata 3 frakcije Grobara!

Generalni direktor crno-belih istakao da je klub iz Humske podneo zahtev da se utakmica za trofej igra na većem stadionu

  • 40

Čelnici FSS doneli su neverovatnu odluku da se finale Kupa Srbije igra u Surdulici, na stadionu od svega 3.312 mesta. Nakon što se u finale plasirao Partizan, koji ima veliku armiju navijača, koji su sada i sukobljeni, logično je da ne mogu svi zainteresovani da prisustvuju meču protiv Mladosti iz Lučana, koji je na programu u sredu 23. maja.

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, otkrio je da su crno-beli poslali dopis FSS sa zahtevom da se meč igra na većem stadionu, jer postoji i veliki bezbedonosni rizik jer Partizan sada ima tri frakcije navijača.

>>> Otkriveno ko je Zvezdin tajni adut u pregovorima sa pojačanjima: Uz njega pobeđuju Partizan za potpis igrača (VIDEO)

- Poslali smo dopis FSS i policiji da zahtevom da se promeni mesto odigravanja finalne utakmice. Interesovanje za prisustvo završnoj predstavi je znatno veće. Partizan trenutno ima tri frakcije navijača i iz svega navedenog neralno je da se meč organziuje na Radnikovom terenu. Logično je da se finale igra na većem stadionu u Beogradu, Novom Sadu ili Nišu - objasnio je Vazura za Sportski Žurnal.

VIDEO: Pogledajte sukob među Grobarima ispred stadiona Partizana: Šipkama krenuli jedni na druge!

>>> Iliev najavljuje napadača koji daje 30 golova po sezoni: O statusu Đukića posle uspešne sezone, šta će biti sa Saletom i pojačanjima

Takmičarska komisija FSS, sa druge strane, nije u toku četvrtka dobila zahtev Partizana za promenu mesta odigravanja finala Kupa.

- Odluku o mestu odigravanja je doneo Izvršni odbor FSS. Njihova je ingerencija da odredi gde će se igrati - poručio je Miodrag Janković, predsednik Takmičarske komisije FSS.

VIDEO: Tajni signali Saše Ilića pre nego što je zatresao mrežu Čukaričkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    11. maj 2018 | 14:51

    Ljudi, kakve tri frakcije pa to je sada ispinovana prica. Od 5 do 10 hiljada navijaca zeli da gleda Partizan u finalu kupa, navijaca, a ne huligana. Oni nam daju oko 1500 karata, na nekom stadionu nivoa srpske lige. Dajte nam Uzice, Krusevac, Smederevo, Nis.... nije bitno, samo da mozemo mi koji volimo Partizan da dodjemo do karte.

  • Svarog

    11. maj 2018 | 11:49

    Fk Komedija i dalje žari i pali i pravi budalama ovaj narod. Zbog njihovih frakcija za koje su sami krivi, zvaničan predstavnik kluba, zbog narkomana i siledžija koje ratuju između sebe, traži odigravanje utakmice u većem gradu? Pa ovo je zrelo za novčanu kaznu, najmanje. Jel to Vuletić pisao zahtev FSS-u? :)

  • НиколаНС

    11. maj 2018 | 09:38

    Да ли "фракције навијача", било ког клуба, треба да буду проблем ФСС. Или нека играју, а хулигани тами где им је место, или трофеј Лучанцима и довиђења. Докле више компромиси због "навијача". Таквима је место на њиви, да бар неке користи има од њих...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA