Rajković uveren da ide u Rusiju, a sa njim i seks bomba od koje nema odbrane (VIDEO)

Predrag Rajković veruje da će biti među 23 putnika u Rusiju, a kako ističe tamo će sigurno doći i njegova devojka da ga bodri

  • 0

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Predrag Rajković izjavio je da iskustvo osvajanja Svetskog prvenstva za omladince ne igra bitnu ulogu pred predstojeći Mundijal u Rusiji.

"Mundijalito se ne može porediti sa Svetskim prvenstvom u Rusiji, ali nadam se približnom uspehu. Najbitnije je grupu da prođemo, pa onda idemo korak po korak", rekao je Rajković novinarima u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

>>> Pogledajte kako je Ljajić reagovao na provokacije švajcarskih Albanaca i šta kaže na epitete da su fudbaleri "splavari" (VIDEO)

Kako je naveo oseća samopouzdanje i veruje da će se naći na spisku putnika za Mundijal.

- Ovaj period je najduži. Jedva čekamo da počne. Deluje blizu, ali ima još 16 dana. Umorni smo, ali imamo želju i motivaciju. Svi dobro radimo i družimo se van terena. Nadam se da cu biti na spisku putnika za Svetsko. Imam dobru sezonu i samopuzdanja i braniću ako zatreba. Svako od nas se nada da će biti u startnih 11, to je normalno - rekao je Rajković.

Predrag Rajković; Foto: Milena Đorđević

Golman Makabija ne beži od toga da je utakmica protiv Kostarike bitna, ali kaže da nije presudna za konačan ishod u grupi.

- Dosta utiče prva utakmica jer otvara vrata za dalji krug, ali nismo bez šansi i ako ne prođemo dobro protiv Kostarike. Mislim da ćemo podići formu, jer radili smo dobro prethodna dva dana i bićemo spremni do Mundijala - izjavio je Rajković.

U predstojećin prijateljskim utakmicama vidi priliku da se svi nametnu selektoru.

- Prijateljske utakmice će značiti za samopuzdanja, svi će dobiti šansu da se nametnu za Svetsko prvenstvo. Verujem da imamo zdravu konkurenciju i nema klanova u timu - rekao je Rajković, koji je rekao i da će ga devojka Ana Cakić sigurno bodriti na Mundijalu u Rusiji.

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

 
A post shared by ANA CAKIĆ (@cakic__ana) on

Karte za prijateljske utakmice protiv Čilea i Bolivije, koje se igraju u Austriji, možete naručiti ovde.

VIDEO: Pogledajte kako je Ljajić reagovao i šta kaže na epitete da su fudbaleri "splavari" 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA