Đukić se izvinio Vučeliću i ostaće trener Partizana i sledeće sezone!

Crno-beli definitivno neće tražiti novog trenera

  • 44

Višednevna tenzija u vezi sa statusom trenera Partizana Miroslava Đukića, započeta posle osvajanja Kupa Srbije prošle srede, okončana je danas sastankom Odbora za hitna pitanja, na kome su čelnici kluba iz Humske odlučili da, posle izvinjenja trenera Miroslava Đukića prvom čoveku kluba Miloradu Vučeliću – nastave saradnju sa aktuelnim šefom struke, saznaje Telegraf.rs.

Tako će Đukić dobiti priliku da nastavi sa poslom i u sledećoj sezoni, iako je sve vodilo ka tome da će biti smenjen odmah po završetku takmičenja. Tim povodom iz Humske je izašlo i zvanično saopštenje, koje u celosti prenosimo.

- U prostorijama FK Partizan danas je održan sastanak članova Odbora za hitna pitanja sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim, prvim trenerom Miroslavom Đukićem i prvim pomoćnikom Goranom Pandurovićem.

>>> Đukićev pomoćnik napustio Partizan, biće skaut za Crnu Goru

- Polazeći od poštovanja svih institucija FK Partizan, želje da naš klub bude dostojan svoje tradicije a oni koji mu služe, nosioci i nastavljači njegove slave i uspeha, svi prisutni su izrazili uverenje da su organsko jedinstvo i međusobno uvažavanje suštinski element svake, a posebno sportske, saradnje.

Uprava Partizana sa gostima u loži stadiona u Humskoj Foto: Marko Jovanović

- U tom smislu, usled pogrešne percepcije određenih tokova u FK Partizan a svestan načela podele nadležnosti, klupskih dužnosti i discipline, prvi trener je izrazio žaljenje i izvinjenje predsedniku Kluba, Miloradu Vučeliću i članovima Upravnog odbora usled neprimerenih izjava datih u sredstvima javnog informisanja.

- Odbor za hitna pitanja je istakao neophodnu potrebu za nastavljanjem dobre prakse održavanja autonomije rada sportskog, upravnog i administrativnog sektora, tesne saradnje uz svesrdno poštovanje i rad na unapređenju svih segmenata FK Partizan. Izražavajući potpuno jedinstvo Upravnog odbora i sportskog sektora Kluba, uz želju da u budućnosti sve Partizanove snage samo jačaju i sabiraju se, Odbor za hitna pitanja, na čelu sa predsednikom Kluba, ističe nadu u još bolje zajedničke sportske rezultate u budućnosti – kaže se u saopštenju Partizana.

SASTANAK I SA SPORTSKIM DIREKTOROM

Đuklić i Iliev prilikom promocije u Humskoj Foto: Marko Todorović

Inače, pre nego što je govorio sa članovima Odbora za hitna pitanja - predsednikom Vučelićem, potpredsednikom Vladimirom Vuletićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom, Đukić je obavio sastanak i sa sportskim direktorom Ivicom Ilievim.

>>> Kuva pred derbi omladinaca: Partizan ubacuje prvotimce za meč sa Zvezdom, neviđene mere obezbeđenja na Teleoptiku!

Na tom sastanku precizirani su detalji novih priprema, odnosno oni vezani za prelazni rok.

Podsetimo, očekuje se da crno-beli na leto ostanu bez nekoliko standardnih fudbalera. Tu, pre svega, mislimo da Ognjena Ožegovića, Lenadra Tavambu, Marka Jankovića...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    30. maj 2018 | 09:10

    Jad i beda dokle je dosao partizan da uprava rusi sopstveni klub veliki samar navija ima gledaće ih samo ove plaćenegrupe njih ne zanima rezultat oni su tu radi drugi stvari svi to znamo...

  • Aa

    29. maj 2018 | 20:33

    Još jedna sezona mučenja od igre. Nemam ništa lično protiv njega ali je sramota koliko nema stida ovaj čovek . Ja partizan ne mogu gledati sledeće sezone i njegove glupe izjave. Ma nemam reči

  • Sale

    29. maj 2018 | 18:25

    Sramota igra bez igre vise ih ne gledam ua uprava titulu mozete samo da sanjate radite u korist zvezde sramota..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA