≫ 

Protiv Zvezde se nije video, a APOEL-u je dao 3 gola za 10 minuta: Napadač Suduve objasnio razliku između ta dva tima i gde vidi crveno-bele!

Napadač Suduve u sredu veče dao kratku izjavu za Telegraf

  • 2

Kao što već znate, fudbaleri Crvene zvezde su i u revanšu 2. kola kvalifikacija za LIgu šampiona protiv Sudve uspeli da sačuvaju mrežu Milana Borjana.

Crveno-beli su u u sredu veče slavili sa 2:0, a odbrana je praktično ''zaključala'' njihovog najboljeg napadača Rehina Sisiliju.

Čoveka koji je kolo pre toga dao APOEL - u tri gola za 10 minuta i praktično sam odveo svoj tim u narednu rundu. Bila su to i jedina tri gola šampiona Litvanije u kvalifikacijama.

>>> Četiri stvari koje su obeležile Zvezdinu pobedu u Litvaniji: Ko je Maradona i šta može da brine Milojevića?

Upravo smo Sisiliju pitali, posle meča sa Zvezdom, u čemu je razlika između srpskog i kiparskog šampiona, odnosno kako je Zvezda uradila ono što APOEL nije.

Radonjić u duelu, iza je Sisilija Foto: crvenazvezdafk.com

- Glavna razlika je u tome što je Zvezda iskoristila svoje šanse i postigla golove, dok APOEL nije. Doduše, mi smo imali i malo sreće protiv Kiprana - rekao je Sisilija kratko za Telegraf i nastavio:

- Zvezdi želim sve najbolje u nastvaku kvalifikacija. To je tim koji ima kvalitet za grupnu fazu Lige šampiona i verujem da će se plasirati tamo.

Zanimljivo, naredni protivnik Suduve u kvalifikacijama za LE je Spartaks. letonski šampion kog je Zvezda izbacila u 1. kolu.

- Biće to nešto lakša utakmica nego ove protiv APOEL-a i Zvezde, ali ćemo morati dobro da se potrudimo da prođemo dalje. Biće to težak i agresivan meč sa dosta žutih kartona. Ipak je to ''komšijski'' derbi - kroz osmeh je rekao Sisilija.

VIDEO: Kako je Milojević regaovao na pitanje o Dinamu?

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Princip

    4. avgust 2018 | 10:26

    suduva i zvezda ..haha jakih ekipa..hahahah isti..treca liga i jedni idrugi...

  • Princip

    4. avgust 2018 | 06:51

    pa vi jos pricate o suduvi o klubu gdje ni trener ne zna da nabroji prvih 11 a kamoli neko u srbiji da zna jednog igraca..dajte ljudi malo kulture..to je 10 liga evrope..koja suduva koja zvezda..luk i voda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA