≫ 

UEFA skratila spisak, "poslala" Partizanu teške rivale!

Pred crno-belima je trnovit put do Lige Evrope, Spartak čeka "pakao" ako prođe Brondbi

  • 31

Dan pred žreb parova za 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, poznati su potencijalni rivali Partizana i Spartaka u poslednjem "filteru", naravno pod uslovom da srpski predstavnici prethodno eliminišu rivale iz Danske, Nordjslenad i Brondbi.

>>> Sumu su Slovaci čekali tri sezone da proradi: Izjava bivšeg saigrača Partizanovog najskupljeg pojačanja još više će baciti u očaj Grobare

Po ustaljenom običaju UEFA je skratila spisak, na osnovu koga je jasno da crno-bele i novog trenera Zorana Mirkovića očekuje težak posao ako eliminišu narednog rivala.

Partizan neće biti povlašćen u četvrtom krugu, a rivali mu mogu biti Sevilja, Bešiktaš Makabi Tel-Aviv i Gent!

Foto: partizan.rs

O Sevilji i Bešiktašu suvišno je trošiti reči, bilo ko od ova dva tima da zapadne crno-belima bio bi apsolutni favorit, međutim ako bi to bili Gent ili Makabi, tu bi već tim iz humske imao daleko više šansi, opet pod uslovom da podigne kvalitet igre u odnosu na uvodnu fazu sezone.

Dakle, sreća pri žrebu biće važan faktor za crno-bele u nastavku evropskih kvalifikacija.

Što se tiče Spartaka, koji je takođe nepovlašćen, ukoliko priredi još jedno iznenađenje i eliminiše Brondbi, na poslednjem stepeniku pred Ligom Evrope može naići na Zenit, Olimpijakos, Genk, Bragu ili Fejenord.

Jasno je da će plasman Subotičana u Ligu Evrope preko nekog od ovih rivala ući u kategoriju najvećih iznenađenja godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • П7

    4. avgust 2018 | 15:52

    Дајте Севиљу да се играмо!

  • Bobban

    4. avgust 2018 | 16:30

    Partizanu su trenutno svi teski. Samo da nije Radnik iz Surdulice. Mozda Mirkovic nesto uradi, ali sumnjam, pored onih teletabisa iz uprave.

  • Saki

    4. avgust 2018 | 18:00

    Nece oni proci ni ove dance partizan je truba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA