≫ 

Real deluje moćno i bez Ronalda, to sad zna i Juve: Bejlova golčina, Asensio pogađao i delio autograme za vreme utakmice (VIDEO)

Madriđani izdominirali protiv šampiona Italije, dva gola Asensija

  • 3

Real Madrid je i bez Kristijana Ronalda moćna mašina koja nema problem da rutinira i ekipe kao što je Juventus - novi klub dojučerašnje zvezde Madriđana.

Ekipa trenera Žulena Lopetegija savladala je "bjankonere" 3:1 u još jednom u nizu prijateljskih mečeva na tlu Sjedinjenih Država, u Lendoveru, Merilend.

>>> Tast u zatvoru, šurak nađen mrtav, deda i baba zbog droge u zatvoru: Zbog ovoga je Bejl morao da otkaže svadbu (FOTO)

Dva gola za trostrukog uzastopnog prvaka Evrope postigao je momak koji se sada već nameće kao jedan od lidera tima, Asensio, ali je ipak onaj najlepši i najefektniji stigao od najubojitije napadačke opcije, Gereta Bejla.

Bio je to gol za 1:1, pošto je prethodno Karvahal pogodio sopstvenu mrežu iako i je i tada bilo jasno da Real ima bolju kontrolu utakmice.

Velšanin je sačekao "ničiju" loptu, namestio se na udarac, raspalio punim delom kopa;ke i postigao fenomenalan pogodak, ujedno postavio kona;an reyultat poluvremena.

U nastavku, i bez udarnih snaga, koje je Lopetegi izveo, Bejla, Benzeme, Iska, Karvahala i Krosa, Real je izdominirao protiv renomiranog rivala, dotukao ga pogocima Asensija, uz vrlo zapaženu rolu brazilskog tinejdžera Vinisijusa Žuniora pristiglog ovog leta za 45 miliona evra iz Flamenga.

Upravo je Brazilac asistirao Asensiju za njegov prvi gol, imao je još nekoliko zapaženih momenata i pokazao da već u prvoj sezoni može biti sjajno pojačanje za "Kraljevski klub".

Prva zvezda Juventusa Ronaldo nije sa ekipom u SAD, pošto se tek nedavno uključio u rad sa novim saigračima posle odmora.

Borba za prvi trofej u Engleskoj ove sezone. Čelsi Mauricija Sarija na Mančester Siti Pepa Gvardiole u Superkupu na Vembliju! Kvota na Čelsi je 3,20, a na Siti 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti

Pojedini navijači su uspeli da utrče na teren i dobiju vredne autograme od igrača Reala: Momak u dresu Ronalda stoji mirno dok mu Asensio potpisuje Foto: Tanjug/Ap

VIDEO: Kako su Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gasa

    5. avgust 2018 | 09:52

    Ma kakav bejl, ronaldo je neponovljiv!!!!

  • Lol

    5. avgust 2018 | 12:33

    Aman shvatite da jedan igrac ne moze sam protiv desetorice!Fudbal je TIMSKA igra.

  • Realno

    5. avgust 2018 | 12:18

    Barsa nema ni jednu pobedu, a kako li ce real proci sa njom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA