≫ 

Bešiktaš u najjačem sastavu, na svom terenu, izgubio pred odlučujući meč sa Partizanom! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj poraz iznenadio je brojne navijače turske ekipe

  • 12

Fudbaleri turskog Bešiktaša, koji u četvrtak igraju sa Partizanom revanš meč plej-ofa za plasman u Ligu Evrope, poraženi su od Antalije sa 3:2 u 3. kolu turske Superlige. 

>>> Partizanov preokret u Šapcu: Gubio je do 68. minuta, a onda je viđen "blickrig" (VIDEO)

Posle uvodne dve pobede u domaćem šampionatu tim iz Istanbula pretrpeo je poraz od Antalije koja je upisala prvu pobedu u novoj sezoni.

Na prvi gol se čekalo dvadesetak minuta, a onda je ussledila serija golova na obe strane. Gosti su u 20. i 24. minutu sa dva gola Doukara poveli i potpuno šokirali domaće fudbalere. Ipak, iskusni napadač Negredo uspeo je da smanji u 26. minutu, da bi novi šok priredio Kurtulus trećim golom Antalije.

U drugom poluvremenu, Antalija je igrala mnogo zatvorenije, a crno-beli su uspeli samo da umanje prednost preko Pepea. Domaći fudbaleri trudili su se svim silama da izjednače, ali i pored 7 minuta sudijske nadoknade nisu u tome  uspeli.

Ovim porazom, Bešiktaš je pred svojim navijačima napravio lošu uvertiru za odlučujući meč sa Partizanom koji će dati odgovor o učesniku grupne faze Lige Evrope.

Da podsetimo, Partizan i Bešiktaš su u Beogradu odigrali nerešeno 1:1, dok se revanš igra sledećeg četvrtka na "Vodafon areni" u 20 časova.

VIDEO: Nemanja Nikolić posle utakmice sa Bešiktašom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стеван2.0

    26. avgust 2018 | 22:56

    Можемо и ми тако. Само јако

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    26. avgust 2018 | 23:21

    1-2 u STAMBOLU

  • Nusknvp

    26. avgust 2018 | 22:53

    Sad je i defenitivno...da je Besiktas u laganom padu forme, dok se mi dizemo pa su nam sad sanse podjednake za prolazak. Cak bi rekao da smo mi u nekoj maloj psiholoskoj prednosti. Kod turaka ce i pritisak medija da odigra svoje. Idemo dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA