≫ 

Dok je ceo stadion vređao Lalatovića, on je okupio tim na centru i održao moćan govor: Slavlje posle toga je još više razbesnelo Grobare (VIDEO)

Inat je bio tajni adut Nišlija protiv Partizana

  • 26

Fudbaleri Radničkog iz Niša potvrdili su sjajnu sezonu protiv Partizana, pobedom od 1:0, zahvaljujući kojoj su se učvrstili na 2. mestu i ostali konkurentni sa Crvenom zvezdom u borbi za titulu.

Bio je od početka utakmice Nenad Lalatović na udaru navijača, koji su samo čekali trenutak kada će eksplodirati, znajući da je kratkog fitilja.

Kontrolisao se trener Nišlija sve do gola Haskića, posle čega se okrenuo ka tribini i proslavio, što je dočekano rafalom predmeta, od upaljača do kutija za naočari, što je Lalatović odmah predao delegatu.

Nije uspeo da smiri navijače ni Zoran Mirković, koji je postupio džentlmenski u želji da zaštiti kolegu, koji ga je prethodno branio zbog gužve na večitom derbiju sa Crvenom zvezdom.

Nažalost, nije sve ostalo u duhu njihovih prijateljskih i kolegijalnih odnosa, stadion je proključao još jednom kada se meč završio, a dok su se stadionom orile uvrede na račun Lalatovića, on je na centru Humske okupio tim i održao još jedan govor, posle kog se slavilo za dodatni revolt navijača crno-belih.

Mnogi nisu hteli da napuste stadion, u želji da uvredama isprate goste, što je ovaj put nešto hladnokrvnije podneo Lalatović.

- Ovako treba da se igra, ovo je vaša pobeda, zaslužili ste je. Najbolja ste ekipa u Srbiji - zagrmeo je Lalatović pred ekipom i poveo je ka svlačionici, a kako je to izgledalo, možete pogledati u vrhu teksta.

VIDEO - Lalatović: Partizan neće uzeti titulu jer nema Drinčića!

VIDEO - Grmi iz svlačionice Radničkog, fudbaleri pevaju Lalatoviću

VIDEO - Golman Radničkog Ristić osuo paljbu na Željka Pantića u svlačionici

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    7. mart 2019 | 12:08

    Kako Lalat j... glupe glodare...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. mart 2019 | 11:52

    Ма, ови били уморни од дербија, а и судије судиле поштено. Иначе, не би их ви тако лако...😂😂😂

  • 😂

    7. mart 2019 | 13:15

    Trpa Lalat glodare!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA