≫ 

Zvezda traži novog trenera: Radonjić nije produžio ugovor!

Trofejni trener se nije dogovorio sa čelnicima kluba oko nastavka rada na Kalemegdanu

  • 47

Košarkaški klub Crvena zvezda nije uspela da produži ugovor sa Dejanom Radonjićem.

Čović najavio "hrabru rekonstrukciju" u Zvezdi: Rešićemo ogromnu grešku sportskog sektora, neki u FIBA bi nas satrli da bi sakrili svoja muljanja (VIDEO)

Podsetimo, Zvezda će morati da napravi potpuno novi tim, s obzirom na to da su klub napustili Jović, Dženkins, Simonović, Mitrović, Kuzmić, Volters i Tompson

Saopštenje kluba prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da i pored velike želje, saradnja sa dosašnjim trenerom gospodinom Dejanom Radonjićem nije nastavljena.

KK Crvena zvezda mts izražava veliku zahvalnost treneru koji je na klupi kluba sedeo više od 4 godine i u tom periodu ostvario istorijske rezultate.

- Crvena zvezda je sa gospodinom Radonjićem kao trenerom osvojila: 3 titule prvaka ABA lige, 3 titule domaće lige, 3 nacionalna kupa, a pamtiće se i veliki uspesi u Evropi, polufinale Evrokupa, i prvi istorijski plasman u plej of Evrolige.

Nakon povratka Dejana Radonjića sa usavršavanja u SAD, obavljeni su poslednji razgovori sa čelnicima kluba u Beogradu. Ipak, i pored velike želje,  klub i trener neće nastaviti saradnju.

KK Crvena zvezda mts će o narednim koracima blagovremeno obavestiti javnost - kaže se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA