≫ 

Da li su ti Jokićevi treneri toliko glupi? Bacaju mu teniske loptice da hvata sa tri prsta! Najjača izjava legendarnog košarkaškog trenera! (VIDEO)

Bogdan Tanjević objasnio neke stvari u vezi sa odazivom u nacionalni tim

  • 4

Reprezentacije Srbije, Crno Gore i Grčke učestvovaće od petka do nedelje na tradicionalnom turniru 'Trofej Beograda', u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Turskoj krajem meseca.

>>> Đorđević ponovo o Jokiću: Do nekih glava ne možemo da dođemo iz naših fotelja

Tom prilikom je selektor Crne Gore Bogdan Boša Tanjević legendarni trener upitan malo o NBA igračima i njihovim odbijanjima da igraju za reprezentaciju. U Fokusu se našao naš Nikola Jokić.

-  Jokić? Pa, kako je moguće da ti treneri koji ga savetuju toliko glupi? Šta on radi sad? Tamo imaju 'gurue', bacaju mu tenisku lopticu koju mora da uhvati sa tri prsta. Taj trener uzima 1.000 dolara dnevno. A mi vamo – 'Drži ga tamo, drži ga vamo, drži ga tamo... Ova naša reprezentativna priprema je zlato.

Istu priču je Tanjević ispričao i na Areni sport na gostovanju u emisiji "U obruču"

- Sad će tamo da ga nabilduju, da mu nabace deset kila... Sećate se Tonija Kukoča kad su mu nabacili kilograme, trebalo mu je vremena da se pokrene. Smanjuju im se ručice. Radite noge i leđa malo, kakve samo ruke – nećete da radite na železničkoj stanici. Hido proglasen za igrača koji najviše napredovao sa 29 godina.

- Ali je pet godina dolazio kod mene u reprezentaciju na pripreme. Evo sad ništa ne rade po pet meseci... Vučević završio sezonu u aprilu.- jasan je bio Tanjević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA