Zvezda zove u Arenu, do sada prodate 2.000 ulaznica za Makabi!

Crveno-belima potrebna podrška navijača

  • 20

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u sredu oko 13 časova u Beograd, a već tokom večeri odradiće jedini trening pred meč 4.kola Evrolige sa Makabijem.

Crveno-beli, kao i u prethodnim utakmicama, koje su odigrali u prethodnih 5 dana, protiv Barselone, Cedevite i Himkija, nemaju vremena za dublju analizu, jer će već u četvrtak od 19 sati, gost „Arene" biti ekipa Makabija.

Odmah po dolasku u Beograd, prva očekivanja od te utakmice izneo je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

>>>Zvezda pala u Moskvi: Crveno-beli izdržali samo jedno poluvreme!

>>>Dženkinsov emotivni tvit posle Himkija: Porodico... (FOTO)

>>>Alimpijević posle Himkija: Možemo da igramo sa svima

- Makabi je dobro otvorio sezonu sa nekoliko pobeda, starovali su dobro, igraju sa samopouzdanjem, a trener Neven Spahija je uveo američki stil, sa puno tranzicije i šuteva. Sve to na parketu omogućava izvanredan tandem američkih bekova Noris Kol i Pjer Džekson. Vrlo brza ekipa, ali mi smo pokazali u ove tri utakmice da možemo da se nosimo sa svima, da igramo dobro. Šanse pred ovu utakmicu su nam svakako veće pred našim navijačima, i nadam se da će doći u velikom broju i na ovaj meč, kako bi nam pomogli da u ovom prenatrpanom rasporedu dođemo do pobede koja bi nam mnogo značila.

I francuski centar Matias Lesor očekuje još jednu tešku utakmicu, posebno zbog činjenice da će ovo biti poslednji meč u paklenom ciklusu od 4 utakmice za samo 6 dana, a protivnik je košarkašima Crvene zvezde dobro poznat.

- Moramo da se "držimo” našeg plana i dogovora iz svlačionice. Ne smemo da razmišljamo o umoru, jer je i naš protivnik sinoć odigrao utakmicu, i drugi timovi su umorni u ovakvom rasporedu. To nije nikakvo opravdanje, igramo pred našim navijačima koji će nas, nadam se bodriti kao i u prethodnoj utakmici, i želimo da zabeležimo još jednu vrednu evroligašku pobedu - rekao je Matias Lesor.

Crveno-beli će i ovaj meč odigrati bez Nemanje Dangubića, koji će od četvrtka početi sa jačim treninzima, i očekuje se da će se vratiti na teren na utakmici sa MZT-om.

Meč Crvena zvezda – Makabi igra se u četvrtak, ekspedicija izraelskog kluba stiže u Beograd oko 16.30 nakon teške utakmice i minimalnog poraza od Olimpijakosa u Tel Avivu.

- Prodaja karata za ovaj meč počela je u utorak u svim poslovnicama Eventima, a do srede u podne prodato ih je nešto više od 2.000. Za još jednu veliku pobedu nad još jednim odličnim timom, potrebna je podrška navijača sa tribina, koja je u velikoj meri pomogla da se u Beogradu prošlog petka sruši Barselona, kada su crveno-beli „otvorili" izuzetno težak mini-ciklus - saopštila je Zvezda.

Kapije dvorane "Beogradska Arena" biće otvorene od 17 časova, utakmicu će direktno prenositi TV "Sportklub".

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *($#±•¥¿£©±••¥®¡®><)

    25. oktobar 2017 | 14:29

    Никад јача ЕЛ. Ето, синоћ изгубили тесно од тима за који игра један Швед, који нас "разбио" на евро првенству. Бар нисмо задњи као неки који победише неке пензионере у некој ц групи неког небитног купа. И то Билбао играо са трећим пензионерским тимом. Подршка нашим момцима наравно, па докле догурају. Други много више плаћају, доводе појачања... Бар Јовић да је остао...

  • Kimi bk

    25. oktobar 2017 | 14:44

    Uprava na čelu sa Čovićem treba da shvati da ovaj tim ima mnogo nedostataka,iz tog razloga trebala je da spusti cene karata jer ovako neće ništa da uradi ...biće manje i gledalaca,i para u budžetu ...ljudi su razočarani nekim stvarima u prelaznom roku,očekivalo se mnogo,a dobili su ....ZVEZDA JE ŽIVOT,SVE OSTALO SU SITNICE .

  • Dorćol🇷🇸

    25. oktobar 2017 | 14:48

    Bolje je da se igralo u pioniru . Arena je velik zalogaj za ovako osrednji tim . Čoviću otvori se malo kupi jedno krilo ili centra i obavezno pleja jer Radičević je propalitet . U pioniru je trebalo da se igra protiv Makabija jer bi bio pun a arena će biti polu prazna .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA