≫ 

Zvezda može u Top 8! Reči legende crveno-belih sa kojima se neće mnogi složiti

Igor Rakočević govorio o dometima Beograđana u Evroligi i optimista je po tom pitanju

  • 8

Košarkaši Crvene zvezde pokazali su u četiri utakmice Evrolige da će i ove sezone, nasuprot pesimističkim predviđanjima mnogih, igrati važnu ulogu u elitnom takmičenju i biti opasan rival svima, pogotovo na svom "bunjištu", pred Delijama, bilo u Pioniru ili "Areni".

Takvo stanovište deli i bivši igrač i čovek koji je utkao svoje ime u Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana, Igor Rakočević.

>>> Znate li ko je najveći stripofil među košarkašima? Rakočeviću nema ravnog! Poslušajte šta je sve proslavljeni srpski igrač pričao za Telegraf na Sajmu medija (VIDEO)

Bivši reprezentativac ide čak i dalje. On tvrdi da Zvezda ove godine može da napravi iskorak u odnosu na prethodnu sezonu i plasira se u plej-of Evrolige.

Za sada, praktično na samom početku Zvezda ima skor 2-2 pred peto kolo i meč u Beogradu protiv Bamberga.

Rakočević je bio gost štanda Telegrafa na beogradskom Sajmu medija i tom prilikom nam je izneo viđenje dometa ekipe Dušana Alimpijevića u tekućoj takmičarskoj godini.

Osvrnuo se prvo na mnogo "nevernih Tomi" koje Zvezdi predviđaju sezonu za zaborav...

- Normalno je da naši ljudi poslednji veruju u naše stvari... - poentirao je Igor, pa nastavio:

- Mislim da Crvena zvezda ove sezone ima i te kako dobru šansu da napravi čak i korak više u odnosu na prethodnu, dakle da uđe u top 8. Definitivno su navijači šesti igrač ekipe, Delije prave neverovatnu atmosferu i mnogo, mnogo teško je pobediti Zvezdu, pogotovo u hali pionir. Mislim da Zvezda neće izgubiti nijednu utakmicu kao domaćin.

Dodaje Rakočević da je vreme ključan faktor da ovaj tim dobije jasne šampionske konture.

- Sve što treba ovoj ekipi je vreme, pogotovo mladom treneru koji je već pokazao da ima hrabrosti i kvaliteta da napreduj i kreira igru. Ako to budemo dobili, mislim da imamo velike šanse za dobar plasman - ocena je Rakočevića koju možete poslušati u sklopu velikog intervjua sa bivšim košarkašem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shone

    29. oktobar 2017 | 11:49

    Covek 4 najbolji strelac u istoriji el i ti kazes limitiran igrac,idi skoci s mosta...

  • Laf

    29. oktobar 2017 | 11:47

    Moze i to je sasvim izvesno i raelno ali samo pod jednim uslovom...ukoliko sa dva igraca pojaca svoj roster...drugi plej je nasusno potreban i jos jedan igrac kojim bi se ojacao reket jedna potentna 4 sa dobrim procentom suta...

  • Outsider

    28. oktobar 2017 | 22:47

    Hahahahaha veliki igrac , top osam,hahahaha,zvezda hahahahahahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA