≫ 

Slovencima ukrali pobedu, Vujović poludeo na sudije i stao na gol: Nezapamćena drama i skandal na EP u rukometu! (VIDEO)

Slovenci i Nemci odigrali meč bez pobednika, koji je odlučen nakon što su sudije 5 minuta gledale ponovljeni snimak

  • 54

Slovenija i Nemačka odigrali su neverovatno dramatičan meč u Zagrebu u 2. kolu grupe C, koji je na kraju završen remijem - 25:25!

Čak su i sajtovi za klađenje i praćenje rezultata već uračunali pobedu Slovencima od 25:24, ali je 5 minuta kasnije, koliko su sudije gledale ponovljeni snimak ne bi li ustanovili da li je gol Slovenaca za pobedu u poslednjim sekundama regularan, dosuđen sedmerac za Nemce.

Arbitri iz Litvanije dodelili su crveni karton Blagontišeku, jer je u krugu centra ometao protivničkog igrača, a to je automatski značilo i da će Nemci dobiti sedmerac za izjednačenje. U tome su i uspeli pošto je Rajhman bio precizan.

>>> Neutešni Veselin Vujović plakao posle meča, pa grmeo na sudije: Prvi put u istoriji rukometa smo videli ovo pravilo!

Prethodno je u neverovatno dramatičnoj završnici Nemačka izjednačila na 24:24 golom Druksa nekoliko sekundi pre kraja. Ipak, Slovenci su odigrali munjevito brzi centar i preko Janca došli do gola za koji su mislili da je u pitanju pobeda.

Foto: Guliver/Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Međutim, nakon toga su arbitri punih 5 minuta pregledavali snimak i na kraju odlučili da Blagotinšeku daju crveni karton i dodele automatski sedmerac za Nemce. Nikome u hali nije bilo jasno o čemu se radi. Sa tribina se orilo ''Cigani, Cigani'' od strane hiljade navijača Slovenije koji su okupirali arenu u Zagrebu.

Selektor Slovenije Veselin Vujović je poludeo na sudije, čak je u jednom momentu stao ispred gola gde je trebalo da se izvede poslednji sedmerac, ali su arbitri bili neumoljivi i nisu promenili odluku.

Navijači Slovenije odmah su na društvenim mrežama zasuli uvredama EHF i arbitre optužujući ih da su im ukrali pobedu.

Inače, Slovenija je na poluvremenu vodila sa 5 razlike, a kasnije je čak imala i šest golova prednosti, ali su uporni Nemci u svom stilu igrali do kraja i došli do boda velikog kao kuća, ali su imali i pomoć sudija sa kontroverznim odlukama na kraju.

Pogledajte i kako je Vujović na kraju besno objasnio situaciju sa sudijama na kraju:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daria

    15. januar 2018 | 22:26

    Pogledali su snimku zadnjih 5 sekundi, a gledanje je trajalo pola sata. Baš su tražili neki promašaj. A faul koji su švabi napravili jednu akciju prije? Ništa od faula. To nije više sport, to je sve skorumpirano. Banda pokvarena.

  • Rade

    15. januar 2018 | 21:19

    O. K. Kapiram crveni, ali zašto sedmerac?Od kada važe košarkarska pravila u rukometu?

  • Rori

    15. januar 2018 | 21:37

    Krali su ih tokom citave utakmice lopovi litvanski

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA