≫ 

EHF kažnjava Vujovića i šalje ga kući, rukometaši Slovenije zapretili odlaskom sa EP (VIDEO)

Čak 80 odsto čelnika EHF je za to da se Vujović pošalje kući

  • 12

Zbog spornih sudijskih odluka na meču protiv Nemačke, rukometna reprezentacija Slovenije razmišlja o tome da se povuče sa Evropskog prvenstva.

Ovo je najnovija vest koju su Slovenci obelodanili na konferenciji u Zagrebu, a konačnu odluku doneće posle sastanka sa prvim čovekom slovenačkog rukometa.

>>> Vujović jedva sakrio suze pred kamerama, ali je zatim zaplakao u hodniku: Selektora Slovenije sustigle emocije posle velike nepravde (VIDEO)

- Već sam rekao sinoć da ovo što se nama dešava prelazi sve granice. Ozbiljno razmišljamo da napustimo EP, iako smo svesni na posledica za mlađe generacije - rekao je generalni sekretar Privredne komore Slovenije Goran Cvijić.

U međuvremenu, odbor EHF ozbiljno razmatra da Veselina Vujovića vrati kući. Čak njih 80 odsto je za to, što će samo pogurati odluku Slovenaca za povratak kući.

Podsetimo, Slovenci su u ponedeljak veče odigrali 25:25 sa Nemačkom nakon što su sudije dosudile sporan sedmerac u poslednjim trenucima meča.

I to zbog situacije koja se dogodila na centru terena.

Slovenački selektor Veselin Vujović smatra da je to pravilo izmišljeno upravo na pomenutom meču i bio je veoma revoltiran odlukom sudija. Takođe, Vujović je zaplakao u hodniku hale posle meča.

Slovenci u poslednjem kolu igraju protiv Crne Gore za plasman dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    16. januar 2018 | 16:28

    Ja mislio da on fudbalskih sudija nema gorih, kad ono rukometne sudije pokazaše da i od gorih ima gori. Iskreno, razočaran sam što su na trenutak uzeli slavu fudbalskim sudijama, jer ipak, od njih nema gori.

  • Marko

    16. januar 2018 | 13:00

    I treba da napuste da dokazu kakva je lakrdija ovo EP! SRAMOTA!

  • Wien

    16. januar 2018 | 15:23

    Napustite...i treba tako...da su i ostali sportisti trebali bi isto tako napustiti....ovakvim bahanalijama sudija umire sport.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA