Obračun sa huliganima je počeo: Argentinska ministarka objavila rat izgrednicima u Rusiji! (FOTO)

Poznato je ko je izazvao tuču Argentinaca i Hrvata

  • 0

Posle tuče hrvatskih i argentinskih navijača na utakmici u Nižnjem Novgorodu, argentinska ministarka za bezbednost je na svom nalogu objavila video snimak i identifikovala huligana koji će pretrpeti stroge kazne.

>>> Raspleti današnjih grupa: Povratak otpisanih Argentinaca! Da li mogu da pobede Nigeriju golom više nego Island Hrvatsku?

Po svemu sudeći, ministarka je rešila da preuzme "stvar u svoje ruke" i obračuna se sa izgrednicima na sportskim borilištiima.

Uprkos očajnim izdanjima, Argentina može dalje. Samo treba da pobedi Nigeriju i nada se da Island neće savladati Hrvatsku. Ako se to i desi, opet Argentina može dalje ako postigne dovoljno golova. Kombinacija 2&3+ zato mami sa kvotom 2,10. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Nigerija – Argentina.

Video je jasan. Patrisio Eisenberg je osoba koja udara hrvatskog državljanina. Rusija je pokrenula postupak protiv njega i oduzela mu navijačku akreditaciju. Mi ćemo ga izbaciti s argentinskih stadiona. Odlučno nastavljamo borbu sa svakim ko se služi nasiljem na stadionima i van njih - napisala je ministarka na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA