≫ 

Loše vesti za Hrvate: Rusima se oporavio jedan od najbitnijih igrača!

Rusi će biti u punom sastavu za četvrtfinale

  • 8

Fudbalski reprezentativac Rusije Alan Džagoev oporavio se od povrede zadnje lože i odradio je poslednji trening sa ekipom pred duel sa Hrvatskom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

Vezni fudbaler CSKA iz Moskve povredio se u ranoj fazi utakmice na otvaranju Mundijala protiv Saudijske Arabije (5:0) i propustio je duele protiv Egipta i Urugvaja u grupi, odnosno Španije u osmini finala.

>>> Igrao je protiv Zvezde, zbog alkohola izbačen iz selekcije Brazila, odbio je Real, a sada je jedan od junaka Mundijala!

Takođe, na utakmici osmine finala protiv Španije povredu Ahilove tetive zadobio je Juri Žirkov i prema rečima selektora selektora Čeriševa neće biti spreman za utakmicu.

Duel četvrtfinala Mundijala između domaćina Rusije i Hrvatske igra se u subotu od 20 sati na stadionu u Sočiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan Giljen

    5. jul 2018 | 13:40

    Idemo samo hrabro braćo Rusi! RUSIJA OSVAJA!!!

  • Ja

    5. jul 2018 | 15:46

    Mogu dati putovnicu nejmaru,mesiju i Ronaldu... Hrvatska gazi Rusiju 3:0

  • Dane

    5. jul 2018 | 22:42

    Ovi tzv rusofili koji iz ne znam kojih opravdanih razloga to jesu misle da smo braca a to je tako infatilan pojam.Naravno,ima Rusa koji nas postuju i ciju naklonost imamo ali najveci broj Rusa ne zna nista o nama niti ih zanimamo.Tako da gajimo iluzije.Ko ce proci,Hrvatska ili Rusija,meni je sasvim svejedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA