≫ 

Neko se boji visine, a neko ide na vrh: Ovo je planina koja nije slomila Novaka, već mu dala snage da vrati! (FOTO)

Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena podelila je fotografiju sa čuvene planine Sent Viktor gde je naš as pronašao mir i krenuo u uspehe u drugom delu sezone

  • 2

Novak Đoković otkrio je tajnu svog preporoda. Ispričao je i koji je trenutak ključan za njegov preporod kada je tenis u pitanju, a u pitanju je odlazak na planinu u Francuskoj, gde je išao sa svojom suprugom Jelenom odmah nakon velikog razočarenja na Rolan Garosu, gde je ispao od Marka Čekinata u četvrtfinalu.

>>> Đoković otkrio kako je neverovatna planina zaslužna za njegov preporod: Od tog trenutka sam ponovo počeo da dišem za tenis! (VIDEO)

Posle pronalaženja mira na planini, vratio se trenirao još jače, a onda je usledilo osvajanje Vimbldona, Sinsinatija i US opena.

- Posle Rolan Garosa sam išao u šetnje po francuskim planinama, izolovao sam se od svega i gledao sam na stvari iz drugačijeg ugla. Od tada je tenis bio potpuno drugačiji za mene gledajući rezultatski. Igrao sam finale Kvinsa, osvojio Vimbldon, Sinsinati i US Open. Pretpostavljam da ću uskoro ponovo na "hajking" po planinama - rekao je Đoković i nasmejao novinare.

>>> Džordan, Ali, Bolt i Đoković: Poznati komentator svrstao Novaka u najveće sportiste svih vremena!

Penjući se na vrh razmišljao je kako da se vrati na vrh teniske planine Printskrin: Instagram/jelenadjokovicndf

- Sećam se jednog momenta kada smo se peli, vrh planine je bio daleko i trebalo nam je tri sata da dođemo.

Bitka za prvo mesto u Grupi B, Hrvatska je s obzirom na podmlađeni sastav vaterpolo reprezentacije Srbije Srbije prvi favorit za zlatnu medalju, pa otud i kvota 1,55 na dvojku. Pogledaje sve MOZZART kvote za meč Srbija – Hrvatska.

Posle startnog poraza od odbojkaša SAD idealna prilika za prvenac Srbije – kvota na dvojku svega 1,03. Pogledajte i druge kvote MOZZART kladionice za meč Kamerun – Srbija

- Zahvalnost ide mojoj ženi, ona je neverovatna i naterala je oboje da uspemo da dođemo do vrha. Kada smo pogledali svet iz te perspektive osetio sam da sam udahnuo novu inspiraciju za tenis i za emociju koju tenis stvara kod mene - ispričao je Đoković posle US opena.

(D.S/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    13. septembar 2018 | 10:49

    Naporna zena....

  • Vukac

    13. septembar 2018 | 11:49

    Moglo se zapazit portiv delpa u drugom setu kad se lomio rezultat Jelena je iz sveg glasa vikala ajde idemo il nesto tako sto mu sigurno daje dodatnu snagu ,tacno se mogla osjetit ta njihova povezanost .Tedoh reci blago se onom ko ima nekog takvog pored sebe .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA