KAKAV NEČOVEK MORAŠ DA BUDEŠ? Otrovan pas u centru Bačke Palanke, uginuo u najgorim mukama

Na fotografiji se vidi da je pas uginuo u najgorim mukama, s obzirom na to da je upotrebljen toksični sastav od koga se nesrećnoj životinji pojavila pena na ustima

  • 18

U Srbiji i dalje truju pse lutalice, a poslednji takav slučaj dogodio se u centru Bačke Palanke.

Ko je otrovao bele lepotice i svetske šampionke - Lili i Džesi?

Počinilac ovog nehumanog postupka je nepoznat, a na društvenim mrežama korisnici ga nazivaju najgorim imenima poput "bolesnik" i "nečovek".

Inače, na fotografiji se vidi da je pas uginuo u najgorim mukama, s obzirom na to da je upotrebljen toksični sastav od koga se nesrećnoj životinji pojavila pena na ustima.

Ostaje da se vidi da li će trovač biti otkriven i potom adekvatno kažnjen, pogotovo s obzirom na to da je otrov očigledno bacio usred stambene četvrti, gde je lako mogao da dospe u ruke nevine dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    11. april 2016 | 09:42

    Ako. Tako se to resava kad vlasti nece da rese problem. Ne trebalo je neko dete da izujeda. Bravo za pocinilaa. Kamo lepe srece jos takvih da ima po srbji

  • Palancanka

    11. april 2016 | 12:09

    Živim u Bačkoj Palanci i na žalost ovo nije jedini slučaj.... Problem sa lutalicama se neće ovako rešiti. Životinja nije kriva za nemar ljudi čiji je ovo posao. Istina je da ima puno lutalica i u Palanci i u okolini ali zato se treba pobrinuti na drugi način i to sto pre!!!!!!!!

  • B.C.

    11. april 2016 | 11:57

    Vece zivotinje od coveka nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA